0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (52 puan) tarafından
Bebeğim gece çok uyanıyor ve emzirirken artık çok zorlanıyorum bir kaç kez uyuklayip düşecektim ilk bebeğim gece gündüz ayaktayım. Çok zorlanmaya başladım. Sınavın var çalışamaz oldum. Temel ihtiyaclarini zor yapıyorum. Arada bizimkiler de süt versin diye ya da eşim baksın diye süt sağım yapacağım ama kaç CC vermem gerekir bilmiyorum. Mama kullanmıyorum. Bebeğim biraz iri. 4.790 oldu şuan. 4.300 doğdu.

7 Cevaplar

0 oy
(15,394 puan) tarafından
Mama degilya canım o yüzden kendisi içmek istemeyene kadar verebilirsin anne sütünü. 
(52 puan) tarafından
Tmam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Biberona alıştırırsın yapma bence canım. 
(52 puan) tarafından
Çok düştüğüm zamanda artık destek olsa demiştim. Gece uykusu yada 3 4 saatlik uykuları ne zaman olacak zombiye döndüm saat başı kalkmaktan
0 oy
tarafından
Bebek zayıflamış geceleri aç olduğu için kalkıyor olmasın biberona alisirsa seni bırakır ama 
tarafından
Ha tamam canım
(52 puan) tarafından
Çok çiş kaka yapıyor ama 7, 8 bazı günler 10 bez gidiyor yani pişik olmasın diye değişip duruyorum yapınca. . Buarada zayıflamadı tombik doğdu üstüne daha da aldı zor doyuruyorm
tarafından
He yanlış okumuşum maşallah deme kız Allah korusun nazar ederler
(1,459 puan) tarafından
Çok şükür canım sütun yarıyor demekki bebişe
Benimki de çok kaka yapardı her bez değiştirmeye kaka vardı şimdi saatli oldu 4 aylık bu arada
(52 puan) tarafından
Sağol canm doğru diyorsun akrabalara demiyorum zaten çocuğun kilosunu durumunu hiç.

Umarım öyledir canm elimle sagmaya uğraşıyorum damla damla geliyor belkide ben beceremedim ama kilo almış bezde çok yarıyor demek. İnşallah şu elektrikli pompayı alırsam rahatlicam sütümü görürüm
0 oy
(635 puan) tarafından
Ben hem aut hemde mqma. İle besledim. Gündüz süt gece mama kullandim o dönemde   tek seferde 30 CC ile 60 CC arasinda   içiyordu  mama  olarak sende deneyerek  ogrenebilirsin
0 oy
tarafından
30 CC 60 CC arası olabilir canım 2.3 saatte bir 
(52 puan) tarafından
Mama 30 ver demişlerdi bu da mı öyle kararsız kaldım ama doymaz fazla vereyim en iyisi
tarafından
Çok fazla verme canım o zaman kusar ve  alışkanlık haline getirir en fazla 70 ver  mama anne sütüne göre daha doyurucudur
(52 puan) tarafından
Doğrudur canm ben biberona koyup takip edeyim bakalım ne kadar çekecek. Fazla isterse artık mecburen dururm
0 oy
(474 puan) tarafından
İlk 1 ay 45 75 arasi 
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm.
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Emzir daha kolay diyebilirim sagipta vermek çok daha zor iki ay öyle verdim karnını doyurcak kadar etmiyordu özellikle geceleri emzirmen süt artışında çok iyi 20 dk süt ısıtıp iciriyordum sonra geri uyutmaya çalışıp 45 dk sağım yapıyordum her üç saate bir benim uyudum geceleri 3 4 saatti en fazla manada verdim ama genede kalkıp en geç 3 saate bir sağdım öyle fazlalaşır çünkü sütün özellikle geceleri 
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm. Bende gece için düşündüm uykusuzluktan mahfetti beni artık
(2,178 puan) tarafından
İlk zamanlar malesef öyle ama bide emmek istiyorlar bende öyle olmuştu sağıp verdiğini içiyor peşine emmek istiyo uyumuyodu sonrada fazla geliyo kusuyor üst baş değiş et uykusu iyice açılıyordu kısır döngü resmen alışıyorsun zamanla 3 ayin sonunda 3 saatlik uykuyla geçiriyordum düzeldi en azından 5 saat oldu uyku sürem annelik eşittir uykusuzluk yorgunlukmuş
(52 puan) tarafından
Ay bunu merak ediyordum şuan inan aşırı kafayı yedim vücut bitik bu ne kadar sürecek yazık kıyamıyorum aç kalmadin diye her uyandığında veriyorum bazen saat başı kalkıyor dediğin gbi 3 saat anca uyku var . İnşallah normale döner kısa zamanda. Buarada bebek 5 saat uyudu dedin aç kalmiyor dimi aç olsa uyanır ağlar. Daha mi uzun süre emiyor o kadar durabiliyor merak ettim
(2,178 puan) tarafından
Bebekler 90 günü geçtikten sonra kilo alımı normal herşey yolundaysa 7 8 saate kadar uyuyorsa bırak uyusun ilk bir ay 2 saat yada 3 saat arasında doyurdum ikinci aya girince geceleri ne kadar uyursa uyusun 7 saati gecekdikten sonra elleme gunduzleri 2 buçuk 3 saat arasında doyur bebegine göre hareket edersin zaten kasma kilo alımı normal olduğu sürece gece uykusuna yatırdıktan sonra altını bile kolay kolay almam kendi uyanmadikca doyurmam gece uykusunu ikinci aya girdinden beri bilir bilmeden uyku eğitimi vermişim
(52 puan) tarafından
Dediğin gbi yapayım bari ağladıkça uyandikca vereyim yoksa kötü alışır gece sürekli otomatik saat gibi uyanır bu çocuk. Kilosuna bakircam bu hafta bakalım inşallah normaldir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nursevim55! (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
19 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
10 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu

405,711 soru

12,157,665 cevap

36,595 kullanıcı

...