0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (449 puan) tarafından
Merhabalar 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum birlikte verelim diyen var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(6,878 puan) tarafından
Merhaba ben senin eski diyet arkadaşın :) 
(449 puan) tarafından
Zayifladin mi
(449 puan) tarafından
:) bn hala aynı bir iki kilo vermiştim geri aldım onuda
(6,878 puan) tarafından
Evet zayıfladım. Canım. Fazla kilon yok zaten senin. Kafana takma
(449 puan) tarafından
Ay çok kıskandım kaç kilo verdin :)
(6,878 puan) tarafından
Kız ben sana söylemiştim ya bi ara. 84.700 den 63 kiloya düştüm
(449 puan) tarafından
Ya bn senin üzerine kaç diyet arkadasu edindim de bir kilo dahi veremedim :)
(6,878 puan) tarafından
Numaralaşıp vatsaptan yazışman lazım burdan olmuyor canım. Biz bi arkadaşla vatsaptan birlikte zayıfladık
(6,878 puan) tarafından
Senin fazla kilon da yok bence canım. Boyun kaç?
(449 puan) tarafından
Var WhatsApp yanda tüm arkadaşlarımla yaptım :) onlara da yüzüm kalmadi :)
(449 puan) tarafından
163 boy 65 kilo bı hantallik hissediyorum çabuk yoruluyorum sanırım kas az yağ çok vücutta:)
(6,878 puan) tarafından
Diyet zor canım irade istiyor. Sanırım ben iradeliyim
(449 puan) tarafından
İlk kez irade koyamiyorum . Bende zamanında çok zayifladim ama neden böyle oluyor anlamadim
(6,878 puan) tarafından
İşte zor olan aynı kiloda kalabilmek. Bende bu konuda zorlanıyorum 1 kilo yükselsem dikkat edip inmeye çalışıyorum fazlasıyla alsam diyete başlamak bıktırır beni artık başladığım yere geri dönmek istemiyorum
(449 puan) tarafından
Dikkat et hazır zayıflamışsin.
(1,666 puan) tarafından
Yusuf Eymen Zehra canım tebrik ediyorum seni maşallah çok güzel zayıflamışsin nasıl yaptın ya sana zahmet anlatabilir misin benim irade sıfır hele doğumdan sonra iyice gitti eskiden çok iyiydim ne tatlılar pastalara hayır dedim ama şimdi tuhaf ve ciddi derecede tatlıya çikolataya bağımlı oldum gecenin bir yarısı ölsem tatlıyı bırak meyve bile yemeyen ben çikolata ekmek yiyorum ve gram suçluluk duygusu yok hatta normal bişey yapiyorum gibi geliyor nolur hayrına iki kelam edip anlatsan hamileligimde tedavi ile beraber 23 kilo aldım malesef sadece 6 kilo gitti hala 87 84 lerde yerimde sayıyorum dış görünümü bırak nefes alamıyorum bazen  :((
(6,878 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤ aslında diyeti eziyet olarak ve aç kalmak olarak gördüğümüz için zor oluyor.
Herkesin yaptığı gibi ekmek kestim ama ara ara kendime ödül olarak yediğim oldu tatlıyıds aynı şekilde ödül olarak yediğim oldu
Asla aç bırakmadım kendimi
Doyurucu ve kilo yapmayacak yiyecekler yedim
Mesela sebze ağırlıklı
Kabak yemeği yaptığım çok oldu
Patates kilo yapar derler ama ben çok yedim
Soframds çorba salata yeşillik eksik olmadı yemeğinde duymasam şişirmeden kendimi salata yedim yoğurt yedim
Akşam çok acıkınca yoğurdu bile yasaklıyoruz ya ben içine biraz salatalık doğrayıp yedim
Maydanoz çok yerdim akşam
İnsan akşam ağzına bişeyler atmak istiyor sonra yavaş yavaş kolaylaşıyor
Kendimi hep incecik hayal ettim ki bırakmayayım
Hatta zayıfların giydiği kısa elbise ve gecelik aldım onu giyeceğim günü bekledim ❤❤☺
(1,666 puan) tarafından
Elbise alma fikri harika benimde çok sevdiğim bir eteğim var ona girme hayali kuruyorum inşallah sizin gibi basaricam ya çok istiyorum peki sizin bu kiloya düşmeniz kaç ay aldı
(6,878 puan) tarafından
Tam hatırlamıyorum canım 1 buçuk seneden fazla oldu zayıflayalı. 2buçuk 3 ay kadar diyet yaptım 70 e indim diyet kafasından çıktım ama salmadım kendimi zamanla 70 den 63 e düştüm canım
(1,666 puan) tarafından
Yaşam biçimi haline getirmişsiniz çok iyi fikir aslında ahh darısı başıma eskiden hep böyle yapardım yaptığım çoğu pasta böreğin tadına bile bakmazdim aylar geçerdi kızartma makarna yememiş olurdum yinr eskisi gibi olmak istiyorum ya ❤️
(6,878 puan) tarafından
Bende genelde yemem hatta pilav da pek yemem bi çocuklarıma yaparım. Makarna yıda arada ve uzun zaman oldu yemeyeli.
Eskisi gibi olabilirsin. Mesela kıyafetlerimi daralttım bana ya kilo alırsan dediler. kilo alırsın cümlesine sinir oluyorum gebelik dışında kilo almak yada almayı önlemek insanın elinde bence
1 kilo alınca en fazla bir hafta dikkat edersen verirsin ama onlarca kilo alırsan aylarca çabalamak ve sabırlı olmak gerek o yüzden en başta buna izin vermemek lazım
Bide çevremde zayıflık yakışmamış diyen tayfa vardı hepside kilolu ve psikolojik baskı yapıyırlardı hiçbirini umursamıyorum ben böyle mutlu hissediyorum
(6,878 puan) tarafından
Eğer yapacaksan ve tatlı istiyosan ihtiyacını giderecek ve kilo yapmayacak tarifler yapıp ye. Başka tatlılarla kıyaslama o senin en sevdiğin tatlı olacak☺❤
(449 puan) tarafından
Başlamıyor muyuz :)
(6,878 puan) tarafından
Kız bulmuşsun ya aşağıda :D
(1,666 puan) tarafından
Valla çok güzel söylediniz hele o psikolojik baskı yapanlar kesinlikle daha başlamadan bile istemiyorlar boyum 154 şu 84 kilo halime bile eltim diyoki iyisin ya boşver takma :D ama sizden acaip enerji aldım bismillah diyip başlıcam inşallah ❤️
(1,666 puan) tarafından
Fatmacim ben varım başlayalım ama çok da Yusuf Eymen Zehra kadar bir irade bekleme:D nasıl yapıyoruz peki burdan mi kinuscaz ben eskisi gibi yapmayı düşünüyorum benim eski düzen şöyle bacım: ekmek çok az belki sadece kahvaltı da en fazla iki dilim makarna pilav kızartmalar yok tatlı yok abur cubur yok her gün mutlaka 3 litre su günde en çok iki fincan yeşil çay iki fincan da sade türk kahvesi akşam yemeği yok yapabilirsek de hafta da üç dört gün 45 dakika Leslie :D uyar mı bacım ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bende 66 67 kilo civariyim  58 olmak istiyorum. Ama emziryirum nasıl yapsam 
(449 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylik bende emziriyorum 1,5 yaşında
(2,362 puan) tarafından
Benim daha 3 aylik diyeti nasıl yapacaksın canim
(449 puan) tarafından
Abur cubur kesilecek ekmek azaltılacak bir nevi sağlıklı beslenme. Gece yemek yok akşam 7-8 son yemek saati gibi
(449 puan) tarafından
Senin bebek daha. Çok küçükmüş sende abur cuburu kesebilirsin hem daha sağlıklı beslemiş olursun bebegini
(2,362 puan) tarafından
Yapabiliriz canım berbaer ama ben şimdi uyuycam sabah devam edelim konuşmaya:)
0 oy
(171 puan) tarafından
Üç aylık bebeğim kilomu tartilmadim hala ama benimde beş on kilo fazlam var bende beni gaza getirecek istahlandiracak knk arıyorum  ( sağlıklı beslenmek için)
(449 puan) tarafından
Seninde bebeğin. Çok küçükmüş
(171 puan) tarafından
Evet ama glutensiz şeyler yemem gerekiyor karaciğer yağlanması varmış bende bide doğumdan sonra şiddetli kabızlık oldu sitres ve düzensiz beslenme en başında geliyor ben İstanbul'da yaşıyorum Gurbetteyim. Doğru düzgün arkadaşım komşum yok destek olacak böyle  haliyle gündüz pek yemek yapamıyorum düzensiz sağlıksız besleniyorum birazda çeki duzem vermek zorunda kaldım aslında sağlığım için en başta yapmak zorundayım ama yanımda birini istiyorum bana destek olsin
(449 puan) tarafından
Tmmdr o halde başlayalım yarın sabah itibariyle
0 oy
(3 puan) tarafından
Ben de kilo vermek istiyorum ama veremiyorum baya fazlam var 
(449 puan) tarafından
Kaç kilosunuz
(3 puan) tarafından
Şuan 63. Zayıflama çayı ile 3 kilo verdim daha fazla veremeyince bıraktım bende ama bi 10kilo versem iyi olacak
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Kız bende 66 idim bı zayıflama çayı ictim 62 e düştüm çayı bıraktım kilo veremiyorum 5 kilom daha var verilecek
(449 puan) tarafından
Birlikte verelim
(1,847 puan) tarafından
Verelim başlayalım yarın
(102 puan) tarafından
Beni de alın aranıza haftaya Nisan var üç dört kilo vermem lazım
(1,847 puan) tarafından
Kızlar kabak detoksu yapak
(102 puan) tarafından
Yapalım valla
0 oy
(102 puan) tarafından
Ay ben varım bende hiç irade yok anca hırsla verebilirim karşımdaki zayıflayacak ben zayiflayamayacagim korkusuyla yapıyorum anca diyeti 
(449 puan) tarafından
Başlayalım mı yarın
(102 puan) tarafından
Başlayalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
7 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 209 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 485 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu

411,423 soru

12,384,887 cevap

43,456 kullanıcı

Kategoriler

...