Benim başıma gelmez sanırdım Ben de Aldatıldım eşim olacak adi orospunun birine boşalırken videosunu atmış
Telefonundaki SMS yi gördüm ama sohbet silinmişti sadece numara vardı onun hattı benim üstüme olduğu için müşteri hizmetlerinden dökümanları istedim ve ben hamileyken 2-3 ay sürekli birisi ile konuşmuş olduğunu yakaladım Numarayı kaydettim WhatsApp'tan baktım bir kadın resmi vardı bu kim diye sordum tanımıyorum dedi dökümanları gösterdim sonra kabul etti Instagram'dan bana mesaj attı benimle Tanışmak istediğini söyledi ben de evliyim deyince O zaman arkadaş olalım dedi. O şekilde konuştuk Dedi.
Sonra telefonu karıştırırken bir tane videosunu yakaladım çırılçıplak bir şekilde Çok affedersiniz boşalırken videosunu çekmiş bir de büyük ihtimalle O kadına göndermiş Keşke burada olsaydım da şöyle yapsaydık böyle yapsaydık diyor En sonunda da keşke içine boşalsaydın diyor Allah'ın cezası
Ben bu videoyu gördüm çıldırdım gördüğümde gece saat ikiydi bu adi'yi kaldırdım hemen ağzıma geleni saydım bağırdım çağırdım Sen nasıl bir şerefsizsin dedim Üstelik bu videoyu ne zaman çekmiş biliyor musunuz Ben hastanede yatarken
Babası engelli bir ay bizde kaldı bir ay engelli babasına baktım Sonra ben babasıyla tartıştık ben çok sancılandım Hastanelik oldum 3 gün hastanede yaptım Sonra eve geldim doğumdan 1 ay önceydi bu Ve ben bunu 3 ay sonra fark ettim şu an Çıldırmak üzereyim dün geceden beri nerede olduğumu farkında değilim Bu yaptığının yanına bırakmak istemiyorum Keşke o videoyu kendime gönderip herkese gösterip onu rezil etseydim hala inanamıyorum koynumda yılan beslemişim ben onun hatrı için babasına bir ay hamile halim ile baktım onun yüzünden hastanelik oldum onun yaptığı nankörlük adilik kimsede yok içim soğumuyor çekip gitmeyi düşünüyorum iki tane çocugum var ne yapacağımı bilmiyorum
Aranızdan biriyim içim öyle dolu ki kimseye anlatmaya dilim varmıyor onun yaptığı iğrençlikten ben utandım Allah onu kahretsin