0 oy
1,248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Baska bi adam olsa bin kere suratma vurmustu hic kadin gibi yiynmeti bilmyorum bi allahin gunu de guzel bisi giyip makyak yapmam bazen aynadan kendime bakinca kizim adamdir hala senle yatyor diyorum lastikli bi etek ustune sacma sapan bi gomlek yada bi sweat giyerim kapaliyim ama hic evde esime sacimi guzelce tarayip acip makyaj yapmam offf ben niye boyleyim yaa nefret edyorum kendimden

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adriana Lima bile aldatildigi dünyada karaktersiz erkek heryerde aldatır ama kendini salma eşe suslenmek sevaptır bende 3cocukla pek süslenmek mümkün olmuyo ama sürekli güzel koku sıkarım haftada bı iki kere saç makyaj yaparm her halimle seviyo çok şükür seven adam her haliyle sever kadınını 
-Reklam-
0 oy
(4,439 puan) tarafından

Eee napalim biz mi giydirip susleyelim :D 

tarafından
Kız birazcik gaz verin dedim:))
(4,439 puan) tarafından
Yavrum biz gaz versek bir yaparsin iki yaparsin sonra yine kendi tarzina donersin. Herkes feminen afrodit gibi olacak degil ya sen de boylesin esin de boyle kabul etmis demekki. Hem boyle olmak iyi bence .ufak bi isve cilve enistenin aklini basindan alir. Her zaman oyle olsan ayni etki olmaz belki :))))
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Benimde 2 çocuğum var 32yim valla her akşam süslenir hala bende kapaliyim. Kocamdan önce kendimi mutlu etmeyi tercih ediyorum.. ama tabi ki oda bu durumdan fazlasıyla memnun
0 oy
(4,245 puan) tarafından
Bazısı yerinde çok güzeldir çuval giyse yakışır belki sen öyle birisidir ona güveniyorsundur. 

Ama esin için değil herseyden önce kendine özverili olman daha doğru olur.Sen kendine ne kadar kıymet değer verirsen inan karşındaki (lerde ) ona göre yön alir davranış belirler sen yine de biraz toparlan bence.
tarafından
Tam tersi aslinda ke dimi begenmedigim icin belkide 1.65 boy 51  kilo zayifim yakismyor
(4,245 puan) tarafından
Zayıflık genetiginde olabilir sadece sağlıklı beslen zayiflik tombislik onemli değil açıkçası.senin ayna baktığında nasıl hissettiğin kendine özel birseyler yaptığında nasıl hissettiğin bunlar önemli kadınların hissettikleri davranışlarına yansır bence birazcık kendi özverili davransan yeterli hem o zaman kendinle daha barışık olursun ben sana hergun şıkır şıkır giyin süslen puslen demiyorum kendine Özal hafif seyler ile başla bence ilerde yapmadıklarına pişman olursun yaş biraz geçince hayatta üstünden geçmiş oluyor benden demesi.
0 oy
(3,512 puan) tarafından
İşte ne güzel öz eleştiri yapıyorsun ozaman degistir biraz özen göstermek 10 dakikanı alır ama gün içinde iyi görünürsün 
0 oy
(305 puan) tarafından
Erkek içinde varsa evet kendine baksanda yapar ama bı bayan olarak kendini salma bence kapalı olmak evinde suslenmene engel bişey değil bende dışarda kapaliyim ama gebelik öncesi evde crop yüksek bel taytlar giyerdim güzel esortman takımları alırım kendime bakmayı evet eşim için olduğu kadar kendimi iyi hissetmek içinde seviyorum şuan 30 haftalık oldum yine elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bunun temeli aile. 'Ayıptır' kelimesini faaliyetsizce sadece teori olarak beynimize sokmalarından kaynaklı bu. Annemizden işve cilve görseydik eğer kocamıza yaparken ayıp hissini duymazdık. 

Yapmayın arkadaşlar, kocalarımıza bakımlı kadın olabilme çabasından önce, aynadakine karşı utanmayalım. 
0 oy
(2,437 puan) tarafından
Eşleriniz eve gelince sizin için özel bir şeyler yapıyor mu mesela. Her geldiğinde duş alıyor mu yada takım elbise veya şık bir kıyafet saça bir fön, bakım yapıyor mu. Eğer cevabınız  evet se siz de yapın tabi ama hayırsa çok da abartmamak lazım diye düşünüyorum. Ama diyorsanız ben süslü bakımlı olmayı severim bu konuda çok da titizim dikkatliyim ve bolca vaktim var diye yapın tabi.
0 oy
(733 puan) tarafından
Yanlış anlama kendine bak evde eşine yaşın da gençese salma kendini salarsan erkek milleti Bi bakmışın eşin başkalarında olur 
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim eşim hiç makyajı sevmiyor sevgiliyken yapardım zaten çok güzelsin ne gerek var makyaja derdi sürme şunları diyip durur o yüzden surmuyorum hic
0 oy
(2,862 puan) tarafından
Yapan hersekilde yapar istersen sen mini etek giy seksi kıyafetler giy gözü dışarda oldu mu seni bile görmez bende makyaj yapmam eşimde sevmez bı iki fantazi gecelik giydim yatarken hemen cikarttirdi deprem olur falan daha da giymedim kutuya koyup kaldırdım.. mini eteklerin var geçen diyo onları. Poşete koy dışardaki kutuya atayım normalde kapaliyim yeni evlendigimde bı kackere giymisim daha da giymedim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 475 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 436 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hwn (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,534 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gülsüm12345 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 539 göst.