0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Beliniz yada kuyruk sokumu denilen yeriniz ağrıyor mu kızlar azcik ayakta kalayım yada bir iş yapayım bnm canm çok yaniyo rahim ağzında kisalma vardi biraz o mu ilerliyo kendimi yormadan sadece sil toz al süpür yapınca bile aciyo kuyruk sokumum acaba normal mi erken doğum riskinden mi 

7 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Benim doktorum hamilelik boyunca süpürmeyi yasaklamıştı eşim süpürüyordu sonrada artık sıkılıp robot süpürge aldı ona temizlet sen kendini yorma diye 
(2,935 puan) tarafından
Kız oda yardım ediyorda ev topla ev süpür hergunde yapmıyorum ama yapınca aciyo dün akşama kadar uyudum evler kendinden gecdi bugünde ağır işi eşime hafif işi egilmeden ayakta kendim yaptım bana sadece ev işi yap çok uzun yol yürüme demişti doktor en son
(6,086 puan) tarafından
Olsun bacım zorlama kendini çok yorma valla benim doktorum süpürgenin çekiş gücü belini zorlar o yüzden ev süpürmek yasak demişti
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Benim normalde bile ağrır hamilelikte daha beter oluyo. Herhangi bi riskten de değil. 
(2,935 puan) tarafından
Ayakta kaldığım mesela en fazla yarım saat 40 dk oda topla katla yerleştir süpür anca
(11,027 puan) tarafından
İyi dayanıyosun bana göre
0 oy
(692 puan) tarafından
Benim de çok ağrırdı canım ani oturup kalkma iş yapmaktan oluyor 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Rahım kısalıgı varsa zorlama canım esın yapsın ben 9 ay rısklı oldugum ıcın ayaktan yemek yapma dısında kalkmadım sayılır hafta sonları esımle temızlerdık evı acık yerlerı sadece ben ayaktan silerdim mopla gerısını sagolsun esım yapardı
(2,935 puan) tarafından
Çok kısa demedi 29 mm demişti en son kizimdada hep 30 mm di kısaya yakın demişti onda yapıyordum bunda baya azalttim işi
(1,571 puan) tarafından
Anladım tatlım da agrı varsa neden zorluyorsun onu anlamıyorum destek al bu zamanda yapamayacak ne zaman yapacak bir cocuk daha varmıs evde zorlama kendini
0 oy
(69 puan) tarafından
Benimki de ayni 32 haftalık hamileyim. Yapmayim diyorum ama duramıyorum eşim sagolsun yapma zaten son haftalar birini tutarız temizler diyor. Ama olmuyor işte gelen giden olur ya da ne bileyim anı bi doğum falan olur evim temiz olsun vs diye uğraşıyorum.  Kışlık hazırladığı şu bu derken birkaç kez yürüyemediğim oldu acıdan. Erken doğum riskim yok elhamdülillah ama belim böyle doktorum bazı hamilelere olru normal dei. İlk hamileligimde hicbirseyim yoktu ama bunda bel ağrım baya bi kötü. 
(2,935 puan) tarafından
Senin yolun sonuna az kalmış ben daha 19+5 bizim daha çok ama bende senin gibi düşünüyorum aniden biri çıksa gelse ev gidiyor elden yavaşça yapayım diyom aciyinca oturuyorum zatn kontrolümunde arası uzadı devletten memnun değilim direk alttan muayne istiyo özelde çok pahalı Perşembe gitcem eğer devletten memnun kalmazsam gene özele napim bu hamilelegim beni mahvetti
(69 puan) tarafından
Canım başka bir doktor araştır istersen. İllaki iyi bir doktor vardır devlette de. Ben devlete gitmiyorum eşim zaten özel hastanede çalışıyor o yüzden maddi olarak aynı ücreti ölemiyoruz. Alttan bakınca ne oluyor onu da anlamadım normalde son ay bakılır çok ciddi bir sürüm olmadıkça. Bu devkettekiler de suyunu çıkarıyor gibime geliyor. Ben şiddetli mide bulantısı ile gittim dedim bir serum yapın bari mideme kramp girdi kusmaktan erkek doktor bana da diyor bakacam. Yahu başka birseyim yok bulantilibgeviyor hamileligim. Ultrasindan baktı birsey yok hala diyor bakacam ilk ayrıldı üstelik kalamam vs de yok. Hala anlam veremiyorum doktora bir daha da devlete gitmedim.
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Kaç haftalık oldunuz? 29 um şükür bende bi sorun yok 
0 oy
(7,913 puan) tarafından
Benimde ağrıyor ama bebiş aşağıda biraz ondan galiba. Bide zaten zamanı geldi hareket etmekten korkmuyorum o yüzden. Böyle bi riskim olsa isterse ev çöpe dönsün kalkmam valla daha önce oğlumu erken dogrudum bı daha aynı şeyi yaşamak lohusaligi hastanede geçirmek istemem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 79 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 371 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 387 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 799 göst.