0 oy
1,534 göst.
Diğer kategorisinde (1,068 puan) tarafından
Evet 2019 bitiyo bitsin artık zaten sizin için nasıl geçti memnun kaldınızmı bu seneden

Ben mutlu başlamıştım ama kötü bitiyor 

41 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
2018 yılının son günleriyle başlayıp 2019 yılının ortasında son bulan büyük bi sıkıntı atlattık ailecek zor günlerdi  o zor günlerde kızıma hamile olduğumu öğrendim şuan meleğim 42 günlük oldu en azından 2019 yılını mutlu gonderecez allahın izniyle
(1,068 puan) tarafından
İnşallah canım dahada mutlu olursunuz
(15 puan) tarafından
Sağol canim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Geçen yıl yılbaşında karnımda daha 10 haftalık tı başka şehirdeyik işimiz başkaydı en sevdiğim yok 2019 oldu ailemle kutlamıştık hep beraber yavrum vardı işimiz değişti şehrimiz çok şükür yavrumu kucağıma aldım 5 aylık olduk bile geçiyor hatta çok şükür :)<3

(1,068 puan) tarafından
Zaman çok hızlı geçiyor rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
0 oy
(6,333 puan) tarafından

oğlumu getirdi götürdükleri hic önemli deil <3

(1,068 puan) tarafından
Evlat herşeye değer rabbim evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
(6,333 puan) tarafından
aminn canım cumleyle
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Gidenler umrumda değil esim dışında :) vee en guzeli dunyalar güzelimi getirdi❤ 2020nin daha güzel şeyler getirmesi duasıyla...
(1,068 puan) tarafından
Amin canım rabbim herkese mutlulukların en güzelini yaşatsın
(3,696 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(54 puan) tarafından
2019.  Ocak 14 babam vefat etti. Ocak 29 da kızım doğdu. Kasım 22 hamile olduğumu öğrendim. Benim için biraz karışık duygular la geçti.
(1,068 puan) tarafından
Başın sağolsun rabbim dünyadaki evladınızı sağlıkla büyütmeyi karnınızdakinide sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
(54 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Oglusum dogdu❤️❤️❤️❤️

Ama bi yakınımızı da kaybettik :(((( rabbim mekanını cennet etsin inşallah❤️❤️❤️
(1,068 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin rabbim evladınıza hayırlı ömürler versin
0 oy
(1,065 puan) tarafından

2019 bana kızımı getirdi    o gelince götürdükleri  onun olsun  dedim  ilgilenmedim takmadım herşeye yeniden başlanır  hatalar telafi edilir  birçok şey affedilir  ama evlat rabbim  izin vermeyince  sahip olunamaz :ermm:

(1,068 puan) tarafından
Aynen canım karnında taşımak doğuma gün saymak Ama boş ellerli semaya kaldırıp yinede şükür edebilmek herşey rabbimden rabbim evladına hayırlı ömürler versin inşallah
(1,065 puan) tarafından
Amin canım hepimizin evladına hayırlı  ömürler yazsın allahım
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Götürdükleri çok..  getirdiklerini unutturucak kadar büyük götürdüğü şey.. 
(1,068 puan) tarafından
Ne olduğunu bilmiyorum ama üzüldün adına inşallah 2020 götürdüklerini unutturacak mutluluklar getirsin
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Muhammed Ali`mi getirdi, zayıf narin vücudumu götürdü geri getirmiyor :)

(1,068 puan) tarafından
Yine aynı bebek ismi çok güzel evladının adı benimde ümidim 2019giderken benden  bir 15 kilo götürsün
(2,116 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Eşimle evlendim Bebişime hamile kaldım ❤️
(1,068 puan) tarafından
Rabbim bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah Allah evine bol bol huzur mutluluk versin
(1,347 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim cümlemize inşallah ❤️
0 oy
(99 puan) tarafından

Amcami aldi götürdü ..iki yetim birakti geride gozu yasli esi ve kocaman ailesini aci icinde birakti toprak oldu:'( mekanin cennet olsun amcam 

(1,068 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin rabbim mekanını cennet olsun rabbim evlatlarına eşine sizlere sabır versin canım
(99 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(571 puan) tarafından
Bana bir biz evlat mujdesi getirdi. Butun agresifligimi sinirimi aldi gitti:))
(1,068 puan) tarafından
Ne kadar güzel sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah
0 oy
tarafından

Çok kötü bir sene değildi. 40 kilo götürdü, hamilelik getirdi. Hamilelik ile birlikte korkular getirdi. 

Maddiyata girmiyorum. Ama hamdolsun. Sağlık da önce sevdiklerime versin Allah,atlatılmayacak bişey olmadı hamdolsun.
Daha yalnız bir yıldı ama birçok arkadaş götürdü. Laylaylom çağlarını geçince insan çevresini ayıklıyor biraz. 
(1,068 puan) tarafından
Aynen yaş aldıkça duyğusal ihtiyaçlar değişiyo ve elekten geçiriyoruz insanları
0 oy
tarafından

Okadar güzel başladı derken mart ayının ortalarına doğru çok kötü gitti bu yılı unutmuycam benden çok şey çaldı 

(1,068 puan) tarafından
Rabbim 2020deinşallah evlatlarınla hiç beklemediğiniz mutluluklar nasip etsin Bende asla unutmayacağım 12.11.2019 hayatım boyunca yaşadığım en kötü gündü
tarafından
Rabbim ne sana nede bana yaşatsın inşallah
(1,068 puan) tarafından
Amin canım keşke bu seneyi hiç yaşamamış olsaydım yinede Rabbime şükürler olsun ondan gelen herşeye boynum kıldan ince
0 oy
tarafından

Dolu dolu geçirdim bu sene çok verimli geçti bazen sorunlar oldu ama atlattık şükür :)

(1,068 puan) tarafından
Rabbim daha mutlu olacağınız yıl getirsin inşallah
tarafından
Amin canım cümlemize inşallah
0 oy
(13,282 puan) tarafından
Kızımın haberini getirdi 2020 de onu kucağıma alacağım inşallah, bir yaşımı götürdü birkaç tel de siyah saçımı. 
(1,068 puan) tarafından
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım en kötü derdin saçındaki beyaz olsun
(13,282 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Mutlu başladım mutlu bitiyor bana birtanecik oğlum iyikim nasip  oldu bu yıl
(1,068 puan) tarafından
Rabbim evdınıza hayırlı ömürler versin rabbim yeni yılda mutluk nasıp etsin
tarafından
Amin kuzum sağol
0 oy
tarafından
Tek mutluluk olarak oğlumu, miniğimi getirdi hamdolsun. 

Ama götürdükleri saymakla bitmez.. Sevmedim 2019 u, 2020 de belli.. Yıllarla alakalı değil elbette, nasip... 

Canım dedemi, zaten olmayan babamı, güvenimi, gururumu, umutlarımı, bildiklerimi, enerjimi, hevesimi... Kısaca herşeyi götürdü. İyi hasılat çıkarttı benden kendine, varsın hayrını görsün. Rabbim evlatlarıma sağlık, dilerse huzur verirse başka da birşey istemem.. 
(1,068 puan) tarafından
Rabbim ummadığın zamada bu yaşadıklarını unutturacak mutluluklar versin canım
0 oy
tarafından

omrumden omur goturdu yetmez mi .:angry:(kaynana)

ama 2019 bitmeden kucagima bi melek koncak :D

(1,068 puan) tarafından
Yılla değil derdin kaynanayla kaynanası olupta ömrü yenmeyen varmı Rabbim daha beter dert vermesin sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah evladını
tarafından
dogru diyorsun vallahi ... kaynanasi olup derdi olmaya yok .....
amin insallah xanmmm
0 oy
(2,242 puan) tarafından
ne sıkıntın varsa rabbim fehara cikarsin canm . benim buyuk sorunlarim oldu sonra kizimi kucagima aldim hepsi gecti sukur :) 
(1,068 puan) tarafından
Benimki geçecek birşey değil canım rabbim kimseye yaşatmasın Evladını sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah
(2,242 puan) tarafından
hicbirsey kendinden kiymetli degil unutma . saol canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 643 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde annesanati (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 876 göst.
5 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde MehmetEmir (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 496 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Damlacn (57 puan) tarafından soruldu