Hanımlar kısaca anlatayım ben sekiz yıldır evliyim eşimin ailesiyle köyde 3yik yaşadım şehre taşındık 3 yılda burda yaşadık kötü davranıyorlar di eşim onlar için sürekli baskı yapıyor şu hiç bir şekilde eşime bana bunu yaptılar diyemiyorfum hep aramız bozuktu benden küçük kaynım evlendi biz ayrıldık ayrı yaşamaya devam etti ayrı eve geçtik ayrıldığımız fa ben eşime dedim ailendir sen aynı devam et ama ben bundan sonra ne konuşurum nede evlerine giderim onlarda gelmesin yan yanaken kalp kurmaktan da uzak olain daha iyi dedim neyse bu kış kaynanam kayınpederim buraya geldiler ilk kaynimin evine gittiler sonra bana gelceklerdi esim zorla beni kaynimin evine götürdü onları görmeye gittim gelin hariç kimse benimle konuşmadı iki aylık bebeğim var kolik kucağımda çığlık çığlığa ağlıyor eşim hiç bı şey olmamış gibi oturmuş onların yanına kalkmıyor eve geldik kavga ettik niye kalkmadigi için bana bı sürü şey söyledi evimden çık git falan ben dedim ki ben onlarla konuşmuyorum neden beni yüz göz ediyorsun dedim oda dediki biz seni takmiyoruzki sen istediğini yap dedi bu kavgadan sonra dedim madem öyle annem baban bize gelmesin yok dedi bosanalim nasıl annem babam gelmesin bize dedi bende tamam bosanalim dedim dedi ailemle konuşacak gitti 4 gün eve gelmedi gekdi dedi babanı ara gelsin bosanalim gece dedi ben o gece söylemedim dedim belki Fikri değişi sabah olsu baktım ise gitmiyor babanı aradın mi dedi yok dedim şimdi ara dedi bende ardim anlatım babam yola çıktı iki saatlik yol var aramızda babam geldi bizim eve yakın bı yerde babanı ara eve gelmesin konuyu kapatalım bende dedim ki nasıl babama öyle diyim babam burda gelmiş dedim neyse tabi babam kabul etmedi babasını çağırdı babası gekdi bana bı sürü şey söyledi sorun biz değiliz senin kızın söyle böyle babamda dedi onalr gecinsin yuvaları yıkılmasın sizde hiç gelmeyin ne olmuş sanki dedi eşim ababama dedi ailem gelmese sizde gelmeyin babama dedi ben zaten iki yılda bı geliyordum onunda gelmem siz yuvanizi bozmayın yani artık ikinizinde ailesi bize gelmiycek bu arada onlara sorsan beni yerden yere vuruyorlar bı sürü hakaret ediyorlar beynim alak bulak sütüm kesildi kaç gündür bı damla bile yok mama veriyorum bebeğime sizce kötü bı seymi yaptım ama ailesi bizde olduğu sürece herşey daha kötü oluyor bide görümcem dede bı sure önce keşke ilk evlendiğinde ayrilsaydin bizden bende diyorum ki bu saatten sonra yaosamda gene bana bı akc yıl sonra aynı şeyleri soyliycekler fikrinize çok ihtiyaçim var böyle sorunlar yasayaniniz varmı tepkiniz ne olurdu