0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20,224 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Minnoş kızım biraz kepçe kulak gibi sanki. 3. 5 aylık. Bundan sonra düzelir mi sizce bandana falan taksam

9 Cevaplar

0 oy
(4,900 puan) tarafından
Gorumcemın oğlunda cok var yani çok ayrık kulağı baya kepçe bebejlikten beri düzelmedi ama operasyonla düzeliyor diye biliyorum 
(20,224 puan) tarafından
Bizimki daha küçük ya acaba düzelir mi dedim
(4,900 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm orasını düzelen vardır belki
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Eşimin sol kulagi baya baya kepceymis. Büyüdükçe düzelmiş. Fotolarna bakıyorum bildiğin bariz kepçe 
(20,224 puan) tarafından
Nasıl düzelmiş ki Allah Allah
(9,108 puan) tarafından
İlkokulda baya kepçe..ortaokulda hafif böyle..lisede normal.
(20,224 puan) tarafından
Çok garip ya sbdhdhshs
(9,108 puan) tarafından
Benim de büyük oğlumun öyle şimdi. Sol hafif kepçe. İnşallah babası gibi büyüdükçe düzelir
(20,224 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Şimdiye kadar bandana bere takmadıysan bundan sonra öyle büyük bir etkisi olmaz canım. Ama bence bebeklerin çoğunda sanki hafif kepçe görüntüsü oluyor. Acaba senin gözüne batmış olabilir mi, bişi yoktur belki. Bi de ciddi ciddi kepçelik varsa genetik durumları falan o zaman napsan da geçmez. Kız kardeşim öyle bebekken takmazdı bandana bırakmazdı kafasında 17 yaşında şimdi öyle abartılı değil ama göze gelir bi kepçelik var. 
(20,224 puan) tarafından
Amin dostum cümlemizin inşallah. Bize biraz sanki kepçe geliyo gibi de netten baktım 3 aya kadar düzelir diyo acaba düzelen var mı diye sormak istedim. Takarım bandana
(11,027 puan) tarafından
Hafif işte bence her bebekte var o. İmkanım olsa şuraya komşumun oğlunun bebekliğini atsam şaşar kalırsın kepçe nasıl olur diye :) yakışıklı da maşallah saçlar uzadıkça göze batmaz oldu o kadar onun bile. Senin bebek iyi bence bişi yok.
(20,224 puan) tarafından
Benim de kuzenim baya kepcedir. Sevimli gorunuyo ama belki kendi rahatsız olur ilerde diye olmasa dahâ iyi☺️
(11,027 puan) tarafından
Sen istediğin kadar uğraş genetikse geçmez zaten. Bi de canısı takma ilerde kepçe olsa bile kendisiyle barışık yetiştirdin mi sorun olmaz. Sonuçta kulağı da Allah vergisi bunu aşılamak lazım. Tekrar ediyorum sıkıntılı durmuyor içini ferah tut :)
(20,224 puan) tarafından
Doğru diyorsun dostum ☺️ sağolasın
0 oy
tarafından
Düzelmese ne olur :) 

Her güzelin bir kusuru vardır oda onun süsü olsun 

Benimde bir kulağım Kepçe ama rahatsız değilim :) 
(20,224 puan) tarafından
Doğru diyorsun dostum ☺️
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Kesinlikle bandana tak daha kepceydi kızım cok şükür düzeldi. Hep üzülüyordum genis olanlardan aldim kulagini tam kaplayandan 
(20,224 puan) tarafından
Çok sağol dostum. Ben de takayım inşallah hep . Kayiyo gözüne geliyo bı de küçük oğlum var. Allah korusun ağzına falan indirir de nefes alamaz bebeğim diye korkumdan takmadım şimdiye kadar
(3,316 puan) tarafından
Ayy yapmaz ınsallah. Evet kafasini cevirdikce asagi kendi de indiriyor. Masallah prenses kartopu. Saglikla büyüsün
(20,224 puan) tarafından
Amin dostum çok sağol
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Ben kaçırdım yaaa resmi 
(20,224 puan) tarafından
Dur senin için tekrar koyayım resim ☺️
(3,685 puan) tarafından
Bekliyorum
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Daha küçükmüş bebişin canım bandana tak uyurken kıvrıliyo benim oglumunda kıvrıla kıvrıla kepçe gibi oldu bı sure bandana kullandım biraz etki ediyo 
(20,224 puan) tarafından
Tmm dostum bn de takayım . Küçük oğlum var. Gözüne indirip duruyo bebisin bandanayi. Ondan takmadım şimdiye kadar
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Benim kiziminda oyle gibiydi düzeldi saclarida çıktı belli bile olmuyor 
(20,224 puan) tarafından
İnşallah bizimki de geçer ☺️
0 oy
(5 puan) tarafından
Benim kızımda öyle ama bebek olduğu için kafasında bandanayı asla tutmak istemiyordu ortalığı yıkıyordu bende kepçe kulak bandı aldım daha çok işime yaradı dene istersen belki işini görür 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 486 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
+4 oy
6 cevap 107 göst.

411,597 soru