Walla bıktım ya tuhaf bir kocam var abim bizde kaynakçı işleri wardi geldi neyse. Dun ewi çektirmedim gırgır yaptım mutfağa doğal olarak yine battı 2 bebem war emek vb şeyler dökülüyor esimde 7 gibi geldiler yemek yediler çay içtik saat 23.30 olmuş gelmiş bana o mutfak ne ekmek olmuş bilemem ne war falan diyor bende baktım yüzüne birsey demedim abim icerde ayıptır diye baktım yine konuşuyor sen ewe bakmıyorsun batmayacak vb şeyler dedim gel sen yap yapmıyorsan karşıma yapamadım ne war bunda neyin derdi bi dert mi bana vurmaya kalktı bende elimle ittim sonra abim geldi sen npionn ben burdayım abisi war yapacaksan sonra yapcan bağırdılar falan biz eşimle kavga yaptık oturduk aşağı abim aldı konuşuyor oğlum bak böyle ufak şeyler yıpratır o diyor yok anama gelmiyor gidiyoruz yarım saat oturup kalkıyor falan diyor aileyle de konuşuyorum o diyor böyle yapma yazık insan yaprtiyor eşim diyor anama gidiyor yemek yemiyor konuşuyor falan diyor. Bide eşim diyor ben çocuklara bakmıyorum pişik oluyor muş bi yerlerini çiziliyor muş fakan ben napiyi yıldım ya