0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (151 puan) tarafından
Arkadaşlar lütfen bana tek olmadığımı söyleyin. Küçük bebeğim var iki aylık henüz birtane ilkokul iki tane anaokulu öğrencim var. Büyük çocuklar degil ama bebek beni 5 sene yaşlandirdi iki ayda. her işime 10 kere kalkıyorum bazen öyle oluyor ki tuvalete gidemiyorum biliyorum geçici bir durum zaman geçiyor ve oda buyuycek . Ama tahammülumun kalmadığı zamanlar oluyor işte o an napicagimi bilemiyorum sizler bu durumu nasıl idare ediyorsunuz? Üstüne birde anlayışsız görümce kaynana bunaldım iyice.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu ara duvara kafa atıyorum başka odaya geçip müziği açıp bağırıp cagiriyorum cinnet geçiriyorum uykusuzluk mahvetti beni bitirdi yedi 3 haftada 30 yıl yaslandim
(151 puan) tarafından
Ay ben anlamıyorum büyüdükçe düzelir diyorlar düzene girer diyorlar ama yok ya büyüdükçe azitiyorlar bence. Ben dört gözle.5.6 aylık olmasını oturtmayı vs bekliyorum çok bunaldim kucak kucak bazen imdat diye bağırasim geliyor.
tarafından
Bekimkinin şükür gece uykusu hep vardı uyur Allah'tan gece yatıyor dinç oluyorum tek korkum bebekle düzenleri bozulur diye korkuyorum şu dişleri çıksaydı doğana kadar
tarafından
Elektrikli ana kucağı al o benim kurtarıcım oldu kucak derdim kalmadı elele baby benimki 10 12 kiloya kadar kapasitesi var... dişler ne kadar sürede çıkıyor doğuma kadar çıkar heralde
tarafından
Şuanda 8 tane var alttan 4 daha daha patlamak üzere inşallah çıkar hepsi
tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Ekstra sinir edenlerin var zaten Allah sabır versin. Ben tek çocuk ve hamileyim 3 yaşında ama gece uyku düzenim yokk bu yuzden yiprandimm..bebek daha küçük maalesef ona yapacak bişey yok ben tek çocukla artikk boyleyimm.
0 oy
tarafından
Canım yalnız değilsin benimki 16 aylık 4 aylikta hamileyim diş çıkarıyor inan ki o kadar sbairli olmama rağmen bazen benim bile sabrım tükeniyor anneyiz sonuçta ama insanız duygularımız tek basina olma yetememe hissi hepsi bir arada olabiliyor üzülme hemen gidip sarılıp op sakinle ben öyle yapıyorum yada bırakıyorum oda sakinlesince öyle sarılıyoruz ama bağırmam mesela yüksek sesle sonuçta bu hayatı onlar seçmedi bu kadar çocuğu da biz yaptık onlar istemedi i yüzden kendi secimlerimizi çocuklara yansıtmamak bedelini onlara odetmemek gerek 
(151 puan) tarafından
Ben iki tane doğurdum ikisi eşimin eski eşinden bu küçükte tüm korunmalara rağmen oldu rabbim nasip etti ama tükeniyorum bazen namazımı kilamiyorum yemek desen koştur koştur çamaşır bulaşık hep bir koşturmaca içindeyim isyan etmiyorum ama bıktım diye aglayasim geliyor
tarafından
Sakın ol emin ol çoğumuz öyleyiz hiçbirimiz mükemmel değiliz bende doğumdan sonra bu evleri yasiycam biliyorum ama büyüyorlar bigun hepsi gecicek tadını çıkar bırak kalan isim kalsin iş güç hepsi yeri gelir oturur sende insansın ve yapabilme sınırın var buna göre kendini koşullama kendini sev çocuklarını sev ❤️ çok şükür bak iyiler yanimizdalae dimi kuzum
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Benim tahammül seviyem doldu taştı bir iş yapamıyorum sonra kendime kızıyorum bu zamanlar geçici bı daha bu zamanlarına dönmeyeceğim bırak iş kalsın dağınık olsun sabret mutlu ol diye ama nerede 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.
8 saat önce Diğer kategorisinde noluyokk (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 446 göst.
0 oy
14 cevap 282 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,967 puan) tarafından soruldu