Dün akşam olanlar okadar zoruma gittiki sinirden ağladım koskoca kadın ağladım yani birisi tutup namusuma laf edecek kadar küçülmüş oda yetmiyomuş gibi benim adıma nick açmış üşenmeden bu kadar kolay mı? Bi insanın namusuna söz etmek ben isteseydim bunu mahkemeye kadar dökerdim ama size veda postu açarken bile tek kelime etmedim burda kimseye zararım olmadı evet bir kaç takışıp sonradan özelden iletişime geçip konuyu tatlıya bağladığım kişiler oldu ben korkarım allah dan bunu diyenin dilleri çürüsün lal olsun biriside demiş daha fazla günaha batma diye ben kime naptımda bunu diyebiliyo bana acaba o kişileri biliyorum ben ancak bundan sonra ben onların açdığı postu bile kaale almıycam kimse pohpohlasın diye yada herkes beni övsün diye açmadım bu postu inanin dün gece uyuyamadım bütün yorumlarınızı okudum özel mesaj atanlarıda okudum bana çok duygulandım ne kadarda çok sevenim varmış buna çok sevindim çok mutlu oldum allah razı olsun hepinizden yine elimden geldiğince hepinize yardımcı olmaya çalışcam inşallah biran sinirle az kalsın gidecekdim kararım kesindi ancak gidemedim ben konuşdum azemelia ile bundan sonra böyle bişeye yer vermeyecek kendisindende allah razı olsun kendiside çok destekcim olsu
SİZİ SEVİYORUMMMMM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hoşgeldin canım. Kendileri çatlasın bosver gitme bizden bi daha
Rahime benim seninle hiç diyalogum olmadı tanımıyorum da ama takip ettiğim birisin yorumları okuduğum zaman aha bunu yazsa rahime yazmıştır diyorum sonra bakıyorum cidden sensin ciğeri 5 para etmez insanlar için üzülmene değmez..
Boşver kız ağzı olan konuşuyor işte. Tekrar hoşgeldin aramıza canım
Ayyy sonunda bee Hoş geldin ablam
Seni cok seviyoruz canim
Anammm neler olmus ben yokken kiz rahime sen bu sa lakliklari kafaya takacak insanmisin biz senin nasil bir insan oldugunu bilioruz haddini bilmez insanlari mi takacaksin gul gec umrunda olmasin o ici fesat kotu niyetli insanlari Rabbime havale et o dilleri dolasicasilar o pis dillerini iyi insanlara uzatmasalar olmuor seni seviyorum Rahimemmm ayakli gazetem benim
Dun gece ne oldu haberim yok ama ,
❤❤BBİZDE SENİ KOCAAMMAAANNN SEVİYORUZ , KOCAMDAN COK SENİ SEVİYORUM ❤❤❤☺☺☺☺☺
1,497,407 soru
24,459,941 cevap
354,561 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın