Buraya ne kadarını yazabilirim bilmiyrm ikimizde ayri ayri iyi insanlarız ama birbirimize iyi olamyrz bircok sebep var agır yasadiklarm yasattikları.Ailem var ama yok .Babam olsaydı bu kadar sene böyle olmazdı biliyrm.Annem varligiyla yoklugu bir hicbir zaman destek olmadı zaten hicbir kararımızda .İki cocugum var dünde yazmistm ama tam anlatamdm bazı seyleri .Sorunları düzelmeyen bi evlilik var ortada yıpranmıs.Kendi memleketimden coluk cocuk esim olack insanin pesinden geldim boyle bi evliligin ve adamın pesinden neye güvenerek geldin dersenz baska carem kalmadı.Cok dusundm gelmek istemedim gelecegmz yerde düzen yok zaten deprem bölgesi konteynerda kaliyrz bir sürü zorluk mucdele dolu.Ama hem ailemden herkesten uzaklasmak o memlekette kalmamak icin ve esim olacak insanin iftiralarından korktugum icin geldim.Söyle ki esinin namusuna laf edecek kadar terbiyesiz her seyi yapabilirdi.Şimdi geleli iki ay olacak sabir dedim ama yaptigı baskılar haksızliklar birikmislikler canıma tak dedi artık.Kendi köyündeki lojmanina gitti konteynerdaki herkese rezil oldum namusuma laf edince dayanmadm bagirdm cagirdm.Kısaca hep böyle düzelecek bir sey yok zaten o güc de yok .Annesigille konussam anlamiyorlar benim ailem zaten konusmaya bile degmez.Daha onceki sorunlarda da kimsenin yardimi dokunmadi .Ben simdi iki cocukla konteynerda bilmedigim bi yerde nasıl hayat sürecgm buyügün okulu babasının yanıydi yani nereden baslayacgm bilemiyrm.Bir cok is basvurusu yaptm bi oldu olmadı .İyi kotü bi özele girerim kucugu yanıma alabilirm ama kira vs gecinmem zor olur kendi memleketime gitsem .Burada konteynerda kalaym kira ödemiyrm en azından calistgm maasla bi sekilde gecinirim diyorum ama burasi da onunmus ben cikip gidecekmisim.Ya vallaha ne yapacagimi sasirdm birikmis olarak bilezigim var arabaya da vermistim onu da vermesini söyledim gidebilmem icin .İki cocukla nasıl olacak ne yapabilirim lutfen bi akıl.verin kimseye soyleyemiyrm bi ablam var konusabildigim ona da artk anlatmaktan yoruldm ki yapabilecegi bir sey yok .Dedigim.gibi ailem bi yakın arkadasm dostum falan yok yapayalnizim destek konusunda ...Ne olur akıl verin bir yerden baslamam.lazım benim bi karar vermem lazım .