Allah aşkına bana bı akıl verin , 10 gün önce eşimle güle oynaya yatağımıza girdik eşim uyudu beni uyku tutmadı eşimin telefonunu aldım baya bı bakındım WhatsAppa girdim baktım konuşmaların sonunda bı numara var ve profilde kız fotoğrafı var neyse numarayı aramalarda girdim bı baktım erkek adına kayıtlı ve özel numara olarak kayıtlı . Uyandırdım dedim bu kim falan filen tanımıyorum dedi neyse sabah numarayı aradım adım gamze dedi işlettim önce sonra dedim eşimin telefonunda numaranın ne işi var üzerime kapattı tekrar aradım tehdit ettim dedi yuvamı yıkma eşin beni aradı falan , bnde dedim eşimin 6,7 sene önce bı ilişkisi varmış sen o musun evet dedi eşimle baya kavga ettik eşim yeminler etti tanımıyorum diye neyse inanmadım , dün baktım kadın durum atmış vicdanın rahatsa gerisi boş, e yazmış eşimin baş harfi aradım dedi seni kıskandırmak için yapmışım dedim sen kimi kimden kıskandırıyon pardon falan, sonra dedim eşim bana herşeyi anlatmış sende anlat baktım dedi eşinin numarasını Facebooktan alışım bnm içimde bişeyler bitmemiş , dedi bn önce aramışım bı daha aramiyacam falan , kaç gündür çok kötüyüm eşime güvenim kalmadı napmalıyım ya bu kadın eşimi yoldan çıkarırsa bide iki tane evladı var , kaç gündür eşimle konuşmuyorum