0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk defa başıma geldi o kadar bilet aldık esimin bir bayan arkadaşı acil bilet almasi gerkiyordu o biletten aldık firmayı aradim teyit etmek için koltuk numarası için herhangi bir âlim olamdigini söylediler sisteme düşmemiştir diye tekrar bekledik yine yok üstelik iki defa çekilmiş para satış sorumlusunun ibanina atıp tekrar bilet aldık garantiyi aradık ama satış iptali ancak 12 den sonra sisteme düşünce itiraz edebilirsiniz dedi o bileti 45 dir baglanmaya çalışıyoruz 

7 Cevaplar

0 oy
(2,646 puan) tarafından
Canım emin misin? O bilet bayağı güvenilir. Belki sistemsel hata vs olmustur
tarafından
Bende şok oldum defalarca uçak otobüs bileti aldık ilk kez böyle bişey oldu eşim şimdi bağlandı iptali icin mobil bankacılık da görünüyor çift çekim sanırım iptal ettiler
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Ordan bizde bilet almıştık ama hiç başımıza böyle bişey gelmedi. Acaba sistemde mi görünmüyo
tarafından
Bende senelerdir alırım hem sistemde yok hemde mobil bankacılık da görünüyor çift çekim yapıldığı ama firma hayır bizden bilet alınmadı diyor
(5,216 puan) tarafından
Tekrar o koltuğu almayı denesenize bi bakalım satış oluyo mu.
tarafından
Evet aynı koltuğu 21 numaraydi ibanlarina para atıp satın aldik
(5,216 puan) tarafından
Ozaman yarın halledilcek mecburen inş sisteme düşmemiştir
0 oy
tarafından
Biz her bilet aldığımızda oradan alıyoruz hiç sorun yaşamadık
tarafından
Evet bizde ilk defa başıma geldi çok şaşırdım
tarafından
Tekrar araştırın teyit edin
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Bende yazın ertelediğim bilet ile ilgili sorun yaşadım. No dan ulaşamazsınız. Girin Google dan şikayet var . Com a sonra oraya detaylıca şikayetinizi yazın. Firma ismini aşamalarda gir. Bir kaç saate onlar hemen sizi arıyor ben öyle yaptım. Sonra beni vip müşteri olarak kayıt ettiler. Yani ben o ulaşamadığımız no dan aradığım an müşteri hizmetlerine otomatik baglanacagim
0 oy
(1,572 puan) tarafından
4yil.hep ordan bilet aldım hiç sorun yaşamadım şikayet edin madem 
0 oy
(14,148 puan) tarafından
Obilet müşteri temsilcisine ulaşamıyorsun ya, geçen de farklı bir sorunla karşılaşmistim. Bir türlü ulaşamadım 
0 oy
(90 puan) tarafından
Esinin bayan arkadaşının olması üstüne bir de biletini eşine aldirmasi bir tek ben mi buna takıldım 
tarafından
Sen sabah sabah ne konusuyosun gerçekten ne anlatıyorsun banane senin kocandan sanane benim kocamdan sana onu mu sormusum postta ? Eşimin müşterisi kadın zor durumda kalmış polis karakolundna çıkıp polis eşliğinde binmesi gerekirken bizden ricada bulundu kimsesi olmadığı için zor durumda kalmış biri için ben senin kadar yobaz değilim kuusra bakma benim kocam alamaz diyip napicak biletini aldı diye ne yapacak yani ! Ay ne kadar çığır disisiniz ya kocan selam verdigiyle oynaşıyor mu arkadasim ? Bu neyin kafası hamile hamile sabah sabah beni germe git kocanla ilgilen dert edinmek istersen kocani dert et benimki haddine değil
(90 puan) tarafından
Sen bence aşırı iyi niyetlisin bu devirde mahalle bakkalı bile zor anda kolay kolay aranıp yardım istenmez müşteri diyorsun müşteri ile ne denli bir samimiyet kurmuş ki müşterisi en zor anında eşini arayabiliyor bunu sorgulamalisin erkekler severler zor duruma düşmüş kadınlara yardım etmeyi ama bu kadjnin milyar nüfuslu dünyada eşini arayıp yardım istemesi seni huzursuz etmiyorsa ben daha da karışmam
tarafından
Sen bir zahmet karışma bencede hadi sabah sabah kişi kendinden bilir işi artık ne tür bir yaran varsa.
(90 puan) tarafından
Ben aşırı kıskanç bir kadınım canım babam da aşırı kıskanç ondan gen gelmiş başka bir açıklaması yok kocam dişi sinekle bile yan yana gelemez
tarafından
Yahu banane senin kocandan arkadaşım banane !

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 397 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 485 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
22 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 271 göst.
29 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu

413,560 soru

12,449,808 cevap

46,274 kullanıcı

Kategoriler

...