0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (1,071 puan) tarafından
İsin icinden cıkamiyorum kac kez konustuk tartıstk bu konuda ama ben ne dogru cözemedim hâlâ.Ben evde de bakımlıyım dısarida.Evlendigimzden beri cok degisim yasadm kapandm yapamadm vs .Acıktim hep ama kapali giyiniyorum .Basında da makyajimi yapardm bakimimi yapardm bir yere giderken abartmadan bir sey demezdi sıkıntı yoktu yani.Zamanla her seye karısır oldu ya kiyafete ya makyaja yani kac kez dedim abartı yaptigim bir sey yok .Diyorum ki yasi gectikce olgunlasmis vs olabilir karısına bakilmasini istemiyir olabilir onun düsuncesiyle ama bu sekilde yaptigim bir sey yok ve ustelik kendisi bana bu kadar baski yaparken kendisi dısarida dikkat ceken biri olsa acık olsa vs bakıyor kac kez bu konuda tartıstm kabul etmiyor .Onunla bir yere gitmek zehir oluyor artık burnumdan getiriyor .Kendisi bakımsız kendini salmis hem evde bana hem de dısariya karsi öyle .Benimde öyle olmamı istiyor herhalde anlamyrm.Ya da kendi zihniyeti pis baskalarinin da mi oyle oldugunu düsünuyor ya gercekten isin icinden cıkamıyrm tanıdıgım evlendigim insan bu degil .Ya güzel bi bayanım beni oyle bi özgüvensiz komplekse sokuyor ki...Hayatımda kendi ailem giyim konusunda rahatlık tanımıskken bile acık giyinmedim düsünmedim bile ama bu adam böyle yaptıkca inadına yapasım geliyor .Ne zihniyetle yapıyor böyle esi olan var mi gercekten cok farklı düsünmeye basladim onun hakkında.

6 Cevaplar

+1 oy
(10,784 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi demişler.esi. O şekildeki bakımlı kadınlara ağzını akıtarak baktığı için sana da bakilacagini düşünüyor .aynı zihninde canlanan şeylerin senin için de başka erkek tarafından canlanacagini düşündüğü için bacım.kusurabakma lütfen ama bunu direk doktorlar soyluyor
(1,071 puan) tarafından
Sapkin bi sekilde bakmiyor bunun farkındayım.Ama dikkat bile cekse bakmaması lazim .Kendi yaptigini baskasi da yapack diye dusunuyor demek ki
(4,554 puan) tarafından
Bencede  kendi baktığı için istemiyor bakan olur diye
(1,071 puan) tarafından
Benim onu takmamayı öğrenmem lazım o zaman yoksa hep kısıtlanan ben oluyrm zoruma gidiyor
-Reklam-
0 oy
(4,970 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi diye bir tabir var ya o kadar doğru ki. Kendisi dışardakilere baktığı için sen yaptığın zaman da millet sana bakacak sanıyor. Benim eşim de çok sevmez öyle abartı makyaj falan bende yapmıyorum zaten ama yaptığım zaman da laf ettirmem. Dışarıya değil kendime yapıyorum gayet iyi biliyor. Kalkıp ağzını açıp bişey derse cevabını alır yani 
(1,071 puan) tarafından
Cevabını da veriyorum kavgamı da ediyorum ama burnumdan getiriyor yani bende kendimi guzel hissetmek istiyorum abartı bi durum yoksa niye rahatsiz olacak yani kıskanclik mi zihniyetsizlik mi nedir cıkamadim isin icinden.
(4,970 puan) tarafından
Her ikisi de. Çünkü kendisi de dışarda bakıyor...
0 oy
(2,674 puan) tarafından
Eşinin düşüncesi kötü işte . Allah kolaylık versin
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Canım kendinden taviz verme. Seni öyle görmüş beğenmiş. Zaten abartı bir şeyim yok diyorsun. Biraz zorlar ama bir yerde anlar sana bu konuda baskı yapmaması gerektiğini. 
(1,071 puan) tarafından
Yok ya anlamıyor anlayacak gibi de durmuyor anlayip anlaması da umrumda degil.artk ya önce kendisi bi dikkat edecek
0 oy
(8,833 puan) tarafından
Susarsan her dediğini yaparsan o bir ister iki ister iyice kendinden uzaklasirsin. Başkası için değil kendimizi iyi hissetmek için bakım yapıyoruz.
0 oy
(764 puan) tarafından
Evlendikten sonra kendini saldı diyorsun. Önce gitsin de kendine bir çeki düzen versin. Sana karışmak ne demek . Dışarıda kendi baktığı için diğer erkekler de sana bakacak zihniyette. Bir de sapıkça bakmıyor yazmışsın. Aklından neler geçirdiğini bilemezsin erkek sonuçta hayal dünyalarının ucu bucağı yok.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 110 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bernakra (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
6 Aralık 2022 Aile kategorisinde Nrtn123 (118 puan) tarafından soruldu

378,340 soru

11,324,424 cevap

34,775 kullanıcı

...