0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,203 puan) tarafından
Kizlar yatak odam acayip rutubetli 3 senedir biktirdi kaç kere camasir suyu denedik.kedi.kumu denedik olmadi boya fikriniz varmı kocaman dolap var NASIL.hareket ettirilir boyanir uğrascaz artik.nasipse 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rutubet için boyalar oluyor onunla boyayın
(1,203 puan) tarafından
Marka
(1,203 puan) tarafından
Varmi onerebilcgniz
-Reklam-
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Bı kez rutubet olunca devam ediyor canim nerden aldığına bakın belki duvardan bir yerden su vs siziyordur banyo vs yakindami canim tesisatçı çağırın konturol etsinler ilk sorun cozulunce bayarsiniz rutubet önleyici boyalarla
(1,203 puan) tarafından
Banyo uzak duvar strofor çektirmek lazım galiba
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Isonem rutubet boyaları var direk Web sitesi üzerinden kendilerine yazarsanız bilgi verirler 
(1,203 puan) tarafından
Bakarim
0 oy
(9,164 puan) tarafından
Dekaratif yapılıyor alçı falan gibi o cektirmiyor kayjnpeddwr kaynanamjn çeken duvarları yaptı.
(1,203 puan) tarafından
Düşünmem lazım onu bi arastirim
(9,164 puan) tarafından
Biz sadece olan duvarı yaptik
(1,203 puan) tarafından
Arastirim eşime de bahsederim
0 oy
tarafından
Fıs fıs sisyee çamaşır suyu ve normal suyu koy karıştır oraya sık annemin öyle gitmişti küçük bir yere dene giderse hepsine yaparsın hemde ovalama falan yapmadı sıktı kendisi kayboldu 
(1,203 puan) tarafından
3 senedir yapiyoruz her sene faydasını gormedik
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Evin kombi yada sobalı mı benim dogalgazlı ve dahas ilk defa kullanıyordum ev gittikçe ıslanıp rutubetleniyordu o seene öylr geçirdim sonra ki sene kombim 50 deydi ben 45 şe indirdim evimde rutubet oluşmadı dikkat et sobalıyds sobs üstünde su filan kaynatma oda terlemeye sebep oluyor dikkat et belki düzelir rutubet çok kötü ya kolay gelsin sana 
(1,203 puan) tarafından
Anladim bu sadece belirli.yerlerde el.yıkama yerinde ve yatak odasinda sadece burada soba yok elektrik li isitixi var
(1,717 puan) tarafından
Ani soguk ve ani sıcaktan kaynaklanıyor rutubet dikkat et hastalık sebebi heleki bebeğin var sa
(1,203 puan) tarafından
Malesef isim zor
(1,717 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun
(1,203 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.