0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (341 puan) tarafından
Bugun sinifta sac tirnak kontrolu vardi bi iki tane sinif veliside ogretmene yardim ettiler kontrol icin  ogretmen mesaj atmis  sac kontrolunde tanimlayamadigim bakteriler saca tutunmus diye dedim dun banyo yaptm kontrol ettim saclarini kepek vardi sacinda beyaz diye  yardim eden velilerde bakmadimi sacina dedim evet onlarda emin olamadi diye  tamam ozaman kepek olabilir dedi anlamdm yani sacinada baktim cnku kizlar bit yada silke olsa sactan cikmaz baktiginda ben baktigimda toz gbi ayriliyor temizleniyor cunku 

10 Cevaplar

+1 oy
(11,007 puan) tarafından
Tanımlayamadığım bakteriler :D çok güldüm yaaa asdfsasf mikroskopla falan mı kontrol yaptılar bakteri bulmuş :D
tarafından
Ay ya mıllet kafayı yemiş öğretmenler de
(11,007 puan) tarafından
Gülüyorum ama sinirden :)
-Reklam-
+1 oy
(121 puan) tarafından
Veliler neden yardım ediyormuş ki cok sacma asla izin vermezdim
(2,338 puan) tarafından
Banada bu tuhaf geldi ne alaka yani herkes kendi işini yapsa sonra her b...ka kendilerini görev bilcekler
(5,109 puan) tarafından
Hah ben de onu diyecektim,Veli kim yaa ne demeye benim çocuğumu kontrol ediyor. Bazen çok saçmalıyorlar gerçekten. Bi kaç çocuğu kontrol etmek ne kadar zor olabilir ki. Onu geçtim saç tırnak kontrolü nedir ya hangi çağda yaşıyoruz
(121 puan) tarafından
bazen bazı şeyleri saklamak gerek cocuklar cok acımasız bence ogretmeninizle konuşun veliler veli kalsin ogretmen işini yapsin
0 oy
tarafından
Kepek saç üstüne çıkıypr zaten elinle sirkelesen direk yukarı çıkıyor sirke saç dibinde oluyor 
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Bit ve ya sirke kendini belli eder zaten diğer türlü toz vesaire ola bilir kepek beyaz belirgin olur. Saç diplerine bak sen her ihtimale karşı bit ilacı al yoksa da saçında birsey bit tokası al kız çocuklarına daha kolay bulaşıyor  . 
0 oy
(20,521 puan) tarafından
Herkes biti sirkeyi bilemiyor. Kepeği de bilememiş öğretmen demek ki ☺️
0 oy
(4,566 puan) tarafından
Tırnak, saç kontrolü mü? Bir tek bana mı değişik geldi bu durum? Hele velilerin yardım etmesi kadar saçma bir durum görmedim ben. Açıkçası genel olarak mı bu kural var okullarda bilemiyorum ama bana çok mantıksız geldi.
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Veliler yardım edip asla o ortamda bulunma ali ister istemez bit gorunce cocuklarına ...... 'dan uzak dur oynama vs dıye telkinde bulunurlar dışlarlar cocuga kötu yansır ogretmen yapıyorsa amenna ama veli olayı asla dogru degıl neden kabul ettiniz kı 
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Canım benimde küçükken toz kepek yada kabuk kepek problemim vardır eczaneden kenozol alıp ceviz tanesi kadar sürün yıkayın 2 kullanıma geçecek emin ol
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Bence birinin çocuğu bitlenmiş sonra da kimden bulaşmış diye bakmışlar. Ne kadar tuhaflar. Tanımlayamadığım bakteri ne ya jdmxlsösk acaip güldüm veliler neden bakıyor enterasan cidden. Herkes işine bakmalı. Ben olsam ağzının payını verirdim. 
(2,375 puan) tarafından
Ayrıca bu tırnak saç vs kontrolü çok kötü bir şey orda bir şey dese hoca ya da veli çocuk akran zorbalığına maruz kalır. Bu konuyu okul müdürü ile görüşün aksi takdirde cimere şikayette bulunacağınızı söyleyin.
0 oy
(90 puan) tarafından
Ay öğretmen bu zekayla iyj atanmış bu güne gelmiş ayrıca taramayj ne çüret veliler yapıyor yapmışlar da bir bktan anlamamislar mallık yani başka bir şey değil ben senin yerinde olsam çocuğumun gruruyla oynadj diye cimere şikayet ederdim aynısını sınıfta sesli de demişler ayrıca velilerd de üstüne kontrol etmiş çocuğunun o anki psikolojisini düşünmek bile istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 212 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
15 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu

413,241 soru

12,441,865 cevap

46,015 kullanıcı

Kategoriler

...