0 oy
335 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (151 puan) tarafından
Çocuklarınıza çok çok çok dikkat edin özellikle okula gidenler bugün ikinci günümüz hastanede aşırı kanda idrarda gaita da enfeksiyon ve tüm çocuklar öyle. İshal kusma ateş.. koca hastanede odaların hepsi dolu. Ortalıkta sebebi bilinmeyen bir hastalık var ki ben covid in mutasyona uğrayıp geri geldiği yönündeyim yoksa onca antibiyotik ilaç alan yanımda ki hasta 15. Günü olacak bugün cocukda hala enfeksiyon çıkıyor. Rabbim hepimizin evladını korusun. Bizede dua edin çabucak iyileşip çıkalım.

8 Cevaplar

0 oy
(18,482 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rota değil heralde değil mi 
(151 puan) tarafından
Hayır rota tahlili yapılmış negatif çıkmış. Fakat cep yüksek üre yüksek.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifa versin 
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Bu devirde insan okula göndermeye de korkuyor ya 
0 oy
(662 puan) tarafından
Ayy bende anasınıfına gönderecem ama çok korktum ya valla bıktık zaten hastanelerde yatmaktan dizede çok geçmiş olsun tez zamanda Rabbim şifasını versin tabi bütün hastaların 
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun çocuklar hastalıktan  kırılıyor benm oğlumda okula gidiyor çok korkuyorum hastalanır dye
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Her çeşit salgın var bu sene. Allah korusun evlatlarımızı. Size de geçmiş olsun tüm hastalara şifa versin Rabbim
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Kızım isal kusmayla başladı oksruk burun akintisina çevirdi 3 kere acile 4 kere polikinige goturdum hava antibiyotik falan verdi ama 3 hafta oldu 2 gün iyiyse 1 hafta çöktü cocugum 
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Gecmis olsun Raabbim hepsine herkese sifa versin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 335 göst.
0 oy
13 cevap 296 göst.
0 oy
20 cevap 611 göst.
0 oy
9 cevap 623 göst.