0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından
Yenidoğan için gaz yapmayan mama önerir misiniz acaba 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap
Ben 3 çocuğumda da doktorun tavsiyesi üzerine hipp kullandım hiç bir şekilde gaz problemide yaşamadim Allah'ın izniyle zaten anne sütüne en yakın olan hiip mama
(422 puan) tarafından
36 haftalık doğdu hastanede Aptamil prematüre baslamislar şuan 13 günlük ama artık mama gaz yapmaya başladı değiştirmem lazım ağlamaktan çocuk mamada yemiyor artık sutude karnını doyurana kadar almıyor keyif için sadece
tarafından
Hmm rabbim şifa versin ona hipp güzel ben yaşamadım gaz problemi
(928 puan) tarafından
Hipp eczanede mi var sadece canım, bide fiyatı ne kadar acaba
(3,252 puan) tarafından
Bende hipp kullandım bir daha tövbe dedim
Yavrum gazdan çatladı
Sonra Bebelac aldım şimdi iyi biraz
Bence her bebeğe etki etmez
Aslında hipp iyi bir mama bir  o kadarda pahalı
tarafından
Aynı Aptamil ile aynı fiyatta diye biliyorum en son 5 sene önce almıştim şuan yine hamileyim eğer yine sütüm fazla olmazsa hip alacağım her bebeğin bünyesi aynı değil zaten benimkiler hip içiyordu o onlara geliyordu eczanede var evet
-Reklam-
+1 oy
(2,930 puan) tarafından
Aptamil conformoil
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Ben aptamilden çok memnunum  gaz sorunu olmadıı 2 aydır kullanıyorum 
(422 puan) tarafından
36 haftalık doğdu hastanede Aptamil prematüre baslamislar şuan 13 günlük ama artık mama gaz yapmaya başladı değiştirmem lazım ağlamaktan çocuk mamada yemiyor artık sutude karnını doyurana kadar almıyor keyif için sadece
(1,281 puan) tarafından
Canm zaten ilk 2 ay bebekler aşırı gazlı olurlar mamaya bağlama hemen . Bizde öyleydik şuan bir sıkıntımız  yok bnmde tam gününde doğdu ama kuveze  alındı 15 gün kaldı.  Mama ister istemez verilmiş sma marka almıştık hastaneye eve gelince de sma aldk ama sevmedi aptamilo denedik çok sevdi
(422 puan) tarafından
Bide tuvalet sorunu yasiyo 13 günde 2 kez lavman yaptılar o an rahatliyor ama sonra yine basliyo röntgen çektiler gaz var çok diyolar gaz ilacida var pispislayinca gazınida çıkartıyor ama uykusundan uyanıyor hep
(1,281 puan) tarafından
Bizde var kabızlık  sorunu zeytinyağı koyuyor bir cay kaşığı mamasjna iyi geliyor
(422 puan) tarafından
Bende biraz rahatlar gibi oluyor ama gece olunca yine ayni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 110 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde Nnssnmwmw (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 154 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu