Kızlar oğlum 16 aylık ama konuşmuyo. Hiç kelimesi yok önceden anne derdi artık demiyo sürekli anlamsız kelimeler çıkarıyo. Sürekli konuşuyo aslında ama kelime yok kitap okuyoruz kartlar gösteriyorum sürekli konuşuyorum yok. Biz konuşurken ağız hareketlerimize bakıp kendi ağzını hareket ettiriyo ama kelime çıkarmıyo. Acıkınca yemeğin susayınca suyun uykusu gelince yatağının yanına götürüyo al ver getir götür hepsini yapıyo anne kim baba kim dede kim biliyo. Mesela babanın yanına git sana su versin diyorum koşarak babasına gidiyo falan ama asla kelime çıkarmıyo biz konuşurken karşılık veriyo ama garip sesler çıkararak harflerle. Tv de izletmiyorum napabilirim başına gelen var mı çok üzülüyorum
Konuşmayan çocuk mu var? Elbet bir gün konuşacak Allah'ın izniyle annesi daha küçücük o, acele etme. Önemli olan komutları alması, onu da yapıyormuş maşallah. Salın biraz şu bebeleri yahu :) Dili bi açılsın hele, sonra da diyeceksin ki lütfen azıcık susar mısın yavrum ))
Bu bu ayin ozelligi heralde) bizimki anne dede mama dayisina dada suya püff diodu cis elleme dedigim seye dızdız diyodu cis cis cis diyorum ben diye simdi herseye püfg diyor su veriyorup puf dio baska bise gosterio yemek oyuncak evdeki esyalar falan. Anlamadim hersey bir anda puf oldu . Anne baba dio da puf dio cigu seye.
1,507,749 soru
24,610,220 cevap
364,047 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın