0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Kızımın kıyafetlerini çıkardım ayırıyorum yıkamak için ama istemsizce ağlıyorum :((Allahım sağ salim tüm bekleyenler bnde içinde kucağımıza almayı nasip etsin çok bekledim yavrumu hiç pes etmedim doğum yaklaştıkça hem heyecanlıyım hem stresli geçiriyorum Rabbim şu an kimin duası varsa çocuk için hayırlısıyla nasip etsin çeken bilir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mutluluk gözyaşların olsun hep canım benim merak etme şuan ister istemez duygusalsinm Allah im sağ salim kucağına almk nasip etsin inşallah ❤️❤️
(1,312 puan) tarafından
Sağol cnm bnm Amin inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,078 puan) tarafından

Amin kuzum inşallah <3

(1,312 puan) tarafından
❤️❣️.........
0 oy
(455 puan) tarafından
Amiin inşallah canım. Hayırlısıyla kucağına alıp dolu dolu geçireceğin güzel günleri de gör inşallah.  Rabbim şimdiden yardımcın olsun,  Kolay bir doğum diliyorum  ❣
(1,312 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm bnm çok sağol ❤️
0 oy
(135,547 puan) tarafından
Amin inş hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza valla bende duygusallastim iyice yaa bebek giyim dukkanlarinin onunden gecerken bile gozum doluyo
(1,312 puan) tarafından
Aynn cnm ya bugünleri gösteren Rabbime binlerce şükür ❣️
0 oy
tarafından
Aminnn ❤️❤️❤️ rabbim saglikla kavustursun ben de utulerken aglamistimm ❤️❤️❤️❤️☺️
(1,312 puan) tarafından
Bi posta da öyle ağlayacam herhalde cnm sen de inşallah cnm bnm paşa zamanını beklesin üzmesin annesini ❤️
tarafından
İnsalalah kuzumm ya insaallah ❤️❤️❤️
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah amin ❤️
(1,312 puan) tarafından
Amin cnm bnm İnşAllah ❣️
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Ahhh canim benim ya insaAllah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bu duygular cok guzel seyler korkuya gelince hepimiz korkuoruz ama Rabbim buyuk Rabbim yar ve yardimcimiz olsun :angel:

(1,312 puan) tarafından
Amin cnm bnm ❤️
0 oy
tarafından
Evet canım çeken bilir derler ALLAH yar ve yardımcımız olsun sağ sağlim kucagimiza alalım çektiğimiz cefanin karşılığını alalım inş 
(1,312 puan) tarafından
İnşallah cnm inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 419 göst.
31 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 354 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 512 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu