Kızlar çok soru soruyorum gibi oluyor ama tecrübesizliğimden Bugün 5 aylık olduk. Kızım normalde gündüzleri kısa kısa uyur gecede 10.30 11de uyur sabaha kalkmıyordu 2 aydır falan 4.ay atağında bile bozulmadı sadece bir gün rahatsız oldu o da 4.ay aşısında Dün ve bugün gece aynı saatler de uyuttum ama anlamsız bir şekilde dün gece 5 de uyandı ve gülmeye konuşmaya başladı mam içti geri uyudu yarım saat bir saat sonra Bu gece ise 2.20 de uyandı 1 saat boyunca asla uyutamadım mama da içmek istemedi görünüşte bir sorunu da yok, en son artık yanına su sesi açtım sabaha kadar öyle uyudu Acaba diyorum dün ve ondan önceki gece gündüzleri uyurken yanına ses açıyorum ve fazla uyuyor olması gerekenden misal yarım saatten fazla gündüz uykularını uzun tuttuğum için olabilir mi Normalde kısa oluyordu su sesi açsam bile yarım saate uyanıyordu dün duş aldı neredeyse 3 saat uyudu birde sabaj uyudu 6 saat falan gündüz uyudu ama sadece iki uyku yaparak birde akşam üzeri uyudu yarım saat falan Fikir almak istedim