0 oy
95 göst.
Aile kategorisinde (733 puan) tarafından
Arkadşalar merhaba daha önce yazdım görümcem olucak yılan çalışıyor günlük 250 hemde kayınpederim evinden kira alıyor hemde eşimden *** oğlu için malzeme al diyor eşimle kavga ettik para alıyor üstüne alışveriş sigara var yılan ****** görümcem de eşimde ne var bunda yardım etsem ne olur diye kendilerini fakir gösteriyor lar ablası fnn milleten kıyafet alyor

alyor görimcem en büyük öğretmen sinir oluyorum bedava

Eşimden alıyorlar bende 2 cocuk var ablsı küçük olan yılan herşey alıyor yiyor içiyor büyük görümcem küçük görümceme fakr diyor evde küçük görümcemin kendisinin kira da dgl bu adalet mi hak mı Allah belanı versin ikisininde haksız degil mi eşimle kavga ediyoruz eşim iyi birisi ama onlar her bokun hesabını yapar 

1 cevap

0 oy
(5,503 puan) tarafından
Ay varya yılanlara niye hakaret ediyorsun kız onlar bile dokunmayan sokmuyo o kadar yılan demissinki :)) ailesine ihtiyacı olduğunda yardım edecekler ama evinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz artıyorsa eder benim eşimde ailesine yardımcı oluyor ihtiyaçları olmafigi halde tarlalarına vs ilaç vs mazot parasıdır ben eşime dedim ihtiyaçlarımızı karsiladigin sürece sorun yok benim aldıklarına dil uzattılar karşı taraf karisamazsiniz dedim icimide rahatlattim iatedigini alıp verebilir yeterki evimizin ihtiyaçlarını karsilasin
(733 puan) tarafından
Hayır canım ne alaka kendisi gayet iyi bide fakir diyor neresi bunun fakir bacım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 590 göst.
12 Aralık 2022 Aile kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.
30 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,935 cevap

36,612 kullanıcı

...