0 oy
324 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar bugün ben dayanamadım hastaneye gittim Neyse kontrole girdim eşimle birlikte Doktor kontrol etti 14 haftalık Normalde aşağıda dedi bebek her şeyin ölçüde etti filan bana söylemedi  ben dedim ki durum nasıl  iyi mi iyi yaşıyor kalp atışı var böyle cevaplar verdi  uzan cok  dinlen falan da dedi sinir oldum ben duymadım tabi eşim duymuş sisteme 16 haftalık diye yazmış normalde son adet başlangıcım  14 temmuz  kafamın içine etti iyice 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başkasına git bi de
(258 puan) tarafından
Tavsiye edebilirsin canım
tarafından
Alsancak ta Ahmet Kılyar var gerçekten çok iyi doktor
tarafından
Gogleye bak adres bilgileri var
(258 puan) tarafından
Tamamdır canım Çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim kendi özel doktorumdu yıllar önce tedaviyle hamile kaldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızımda bende devlette bir bayan doktoruna gitmiştim hiç bişi demedi durumu nasıl hocam dediğimde yaşıyor yaşıyor demişti o kadar sinir oldumki başkada bişi demeye tenezzül etmedi 
(258 puan) tarafından
Devlet böyle doktorları acilen görevden almalı canım
tarafından
Devlet varmıki canım adalet diye bişi kalmamış artık millet ne cezadan korkuyo ne suç işlemekten korkuyo disiplin yok sanırsın babalarının hayrına oturuyorlar
(258 puan) tarafından
Aynen vallahi Allahın  adaleti daha buyüktür  er yada geç kul cezasını çeker
0 oy
tarafından
Yani yaşıyor kalp atışı var nedemek kan falan geldi de mi gittin bı sıkıntı mı vardı Dr durduk yerde böyle bişey niye diyor ??
(258 puan) tarafından
Yok canım ben en son 8 haftalikken gitmiştim merak ettim gittim normal kontrol için gittim yani
tarafından
Saçmalamış gerçekten .nadir de olsa böyle tipler çıkıyor malesef .imkanın varsa özelde doğur Allah devlet hastanelerinde surundurmesin.ben cok çektim hastane köşelerinde sıra alması dert herşey dert
(258 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Neden yanlış yazıyor onu anlamadım 
(258 puan) tarafından
Sisteme 16 haftalık diye yazdı canım  ben normalde 14 haftalık gebeyim
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Ben 6 haftalıkken araştırma Hastanesi'ne sevk edildim doktor baktı canlı gebelik dedi başka bir şey demedi. Hocam kanamam var ne yapmam lazım dedim yüzüme baktı sırada ki hastayi alalım dedi. Bende bağırdım dayak yiyince doktora şiddet falan diyosunuz size insan gibi soru soruyorum cevap verecek kadar bilginiz yada yetkiniz yoksa neden buradasınız dedim. Tabi dışarda bizimkiler kalabalık eşim falan içeri daldı noluyo falan dedi benim bağırma sesime korkmuş bana bebeğe bişey oldu diye. Doktor yanlış anladınız bebeğiniz iyi o yüzden canlı gebelik dedim falan dedi ki bende salakkk değilim kalp atışları duydum. Bana insan gibi açıklama yapın ki bende eve gidince uyuyabilim değil mi dedim. Sonra eşimle bizi oturttu işte dinlenmen lazım progestan yazalım bide ağrı kesici dedi asistana. Yani illa çirkeflik mi yapmak lazım neden insan gibi görevinizi yapmıyorsunuz diyip çıktım odasından. Bir daha da Allah düşürmesin asla devlete gitmem 8-)

(258 puan) tarafından
Ilk gebeliğimdeki Doktorum çok iyiydi ama onun tayini çıkmış bakalım inşallah yani özele şu an gidecek bir durumda da değilim aslında aslında giderim de eşimi zorlamak istemiyorum Bu devirde Yani ben de öyle başıma bir olay gelmişti böyle doktorlara zorbaca davranacaksın gerçekten bu ne böyle yani benim sayemde para kazanıyorsun
(1,754 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤️ inş işini hakkıyla yerine getiren bir doktor bulursun ☺️
(258 puan) tarafından
Amin İnşallah canım❤️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 658 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 861 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy