0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ya annemlere çok düşkünüm aileme vs aramızda 3 saat yol var çok mesafe yok ben eskiden gider 2 3 hafta kaldırdim çok hoşuma giderdi ama şimdi özelikle çocuğum olduğundan bu yana hep evde kalmak istiyorum kendi rutinimi özlüyorum daha gitmeden kesin sıkılıp kacacam diye düşünüyorum ama kalmayida çok istiyorum eşimde hep yanımda olsun istiyorum çok tuhaf oluyorum sanki bidaha evime hiç gidemicekmis gibi debeleniyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla benim ev uzak değil ama yinede gidince evimi özlüyorum 2 gün bile kalamıyorum eşim varken resmen ağlama moduna girerdim eşim yanımda olsun isterdim sonra Allah neyi çok seversen onu senden alırım oldu eşimsiz duramazken kaç sene oldu velhasıl ben hala gidince 2 günden fazla kalamıyorum 
tarafından
Birde ben eşimle saatlerce konuşmaya alışık olduğum için şuan bu dakika meselesi beni deli ediyor:/
tarafından
Cezaevinde degilmi kuzum
tarafından
Evet :( herkes diyordu bu kadar çok sevme işte Rabbım alırsa görürsün aldida buda imtihan
tarafından
Olsun sabır canım sabır Allah çok büyük Allah hakinizda en hayırlısını nasip etsin canına zeval vermesin rabbim
(790 puan) tarafından
Ayyy çok üzüldüm ya vefat mı etti eşiniz
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Biz baya uzağız hep heyecanla giderim 1 hafta geçmeden evimi özlerim. İnsanın kendi düzeni kendi rahatı gibi olmuyo anne evi de olsa. 
tarafından
Aynen öyle ya keşke evim yarım saatlik mesafede onlara yakın olsaydı ulaşımda sıkıntı yasamasaydim 2 haftada bir gelir bir iki gün kalır dönerdim gerçekten hiç sabrım gelmiyor
0 oy
(1,168 puan) tarafından
Benim de ailemle aram 3 saat gidince 20 25 gun kalıyorum kaynanamla oturmadan önce evimi özlüyodum ama simdi özlemiyorum 2 3 ayda bir gidiyorum zaten aileme sen ne sıklıkla gidiyosun
tarafından
Aynı bende en fazla 3 ay koyarım araya
0 oy
(790 puan) tarafından
Kendimi yanlız sanıyordum. Bende öyleyim şuan çocuğum yok hamileyim ama yani bilmiyorum bir gün bile kalmak bana zor geliyor. Eşimden ayrı nasıl kalırım diyorum. Eşim de gelse keşke diyorum da işte. Babam hep kızıyor ne geliyor ne gidiyorsun diye ama ben duramıyorum eşim olmadan. Söyleyinfe de insanla dalga geçiyorlar aman kimse yemez koçanı diye ama öyle değil ki bilmiyorum 
tarafından
Galiba insan kendi rutinine alışıyor bilmiyorum ona çok alışmışım o burda olsa 1 sende kalabilirim ama o yokken 1 hafta zor geçiyor 8 sene olacak evleneli çocuk olduktan sonra daha bı bağlandım evime
(790 puan) tarafından
Bende öyle eşim yanımda olursa kalırım ara ara gelip gitse de kalırım ama o orda yalnızken ben kalamiyorum
0 oy
(561 puan) tarafından
Ailemle aramızda 6 saat var yılda bir giderim baya da kalırım bu yaz 70 gün kaldım evimi eşimi özlüyorum ama sürekli gitmedigim için de kalmak istiyorum
tarafından
Sabrım gelse özlemimi bastiririm anam sabrım gelmiyor
0 oy
(18,096 puan) tarafından
20 dk uzaklık var ama bende gidince evimi ozlerim kalmak istemem 
tarafından
Öyle ya insan kendi rutinine alışıyor
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ayyyyyynı beni yazmışsın resmen. Ve neden böyle anlamıyorum. Vedalasirken çok zorlaniyorum ama evime girince rahatlıyorum falan 
tarafından
Aynen vallahi iki dünya arasinda kalmış gibi hissediyorum ne ailemsiz ne eşimsiz durabiliyorum keske yakın olsaydım aileme hafta bir gider evime dönerdim onlar gelirdi ne kendi duzenimden olurdum nede onalara hasretlik çekerdim
0 oy
(134,287 puan) tarafından

bende gidince evim hic aklima gelmiyo:silly:

tarafından
Yok anam sabrım gelmiyor çocuk olduktan sonra böyle oldum valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 274 göst.
1 Aralık 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
1 Aralık 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 780 göst.
0 oy
6 cevap 573 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,437 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...