0 oy
754 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
İyi akşamlar burası benim içimi açık açık döktüğüm yer bu söyleyeceklerim belki size saçma gelir belki benim duygularımı yaşayanlar vardır bilemiyorum bir 14 aylık evliyim 4 çocuklu ailenin en büyük kızıyım 3 tane kız kardeşim var onları annemi babamı hala çok özlüyorum aynı sehirdeyiz ama her an gidemiyorum evim var benimde her istediğimde gidemem ki doğum yaptım 2 aylık oldu bebeğim 1 ay kayınvalidemde 1 ay annemde kaldım evime geçtim şimdi annemi çok özlüyorum şuan bile ağlıyorum çok bağlıyım aileme bazen kardeşlerim anne babama kızıyo yapmayın yokluğu beter evden gidinc3 benim gibi anlarsınız diyorum diyeceğim kardeşlerim ben evimi çok özlüyorum herkesin kendi anası babası ama inanın çok özlüyorum eşimle gidiyoruz ama ben bu kadar kötü hissedeceğimi ummuyodum allah başımızdan eksik etmesin 

10 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Eşinle bi problemin yoksa bence boşuna dert yapıyosun senede bir bile ailesini göremeyen insanlar var onların saglıgına duacı ol bu yaptıgın dogru deyil bence 
(3 puan) tarafından
Sorunumuz yok allaha şükür rabbim başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi
(156 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anne baba çok sevilir canım ama fazla düşme bu sevginin üstüne hastalanırsin 
(3 puan) tarafından
Evdeki kalabalıktan sonra kendi evime geçince yapayalnız hissediyorum kendimi eşim gece çalışıyo bebeğimde küçücük daha
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Benim de annem babam ayrıldı seneler önce annemle beraber uyuyorduk hiç ayrılmadık birbirimizden ama ben evlendim aynı şehirdeyiz ama uzağız hep aklımda annem de çünkü tek yaşıyor seni anlıyorum ama evine de baglanman lazım ben anneme gittiğimde aklım evimde kalıyor eve gelmek için can atıyorum bir buçuk sene oldu evleneli ama kabullenmek zor oluyor biraz 
(3 puan) tarafından
Benim  kardeşlerim falan var ben sadece özlüyorum evlerine gidince kendi evime gelmek istiyorum bazen kötü oluyorum diye annemlere gitmekte istemiyorum
0 oy
tarafından
Farklı sehirdemisin
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Daha yeni açmışsın 1 puan ile burası içimi döktüğün yer demissin ilginç 
0 oy
tarafından
Lohusalığin verdiği bir durum bu bi zaman sonra düzelirsin ama tabi yine dé özlersin ben 31 haftalıktım Doğum için anneme gittim oğlum 50 günlük oldu evime geldim onlar trabzonda ben istanbulda. Geldim gelmesine de sanki dünya başıma yıkılmıştı. 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Amiin inşallah alışırsın zamanla üzme kendini 
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Alışırsın cnm şimdi bebeğin küçük sana ihtiyacı var onla uğraşmaktan kafa kalmaz dert etme sık sık gorusursunuz
0 oy
tarafından

Bnde ozluyorum

:'(

0 oy
(895 puan) tarafından
Canim evini ihmal etmiyrsan sikinti olmuyorsa gidebildigin kadar git bence zamanla alisirsin.ne bu muebbet yemis gibi.rahat olun ama abartmayin.yarin birgun gidersiniz ama kapiyi acan olmaz gec kalmayin.ozmn daha cok aglarsiniz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,167 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,769 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
14 cevap 1,565 göst.

408,009 soru