0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (579 puan) tarafından
Kizim uc bucuk yasinda anaokuluna basladi ama hep hasta oluyor istahi falanda kalmadi kiloda vermeye basladi napsam bilmiyorum

8 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Adaptee olamıyor birde hastalandığı için veriyor benşm kız bire giderken hep hasta bitirdi ortama alışamadı çok zorlandık ozamn büyük ihtimalle siznde öylr 
(1,281 puan) tarafından
Peki 2 ye geçince geçti mi hasta olmalar benim kızımda öyle 3 haftadır hasta bı turlu iyilesemedi
(1,716 puan) tarafından
Ya yine ara ara hastalandı ama önceki sene gibi değildi daaha rahat olmaya başladı ki sınıf 40 kişi hastalık kapması normal ama iyiyz şuaan doktora götür bağışıklık sistemini güçlendiren bitkisel vitaminler var onlardan al hem iştahı açılır hemdee toparlar Allah'ın izniyle
(577 puan) tarafından
Mesela örnek verebilir misin
(1,716 puan) tarafından
Şuan aklıma gelmiyor ozamn balık yagı takviyeli c vitaminli iki ayrı vitamin takviyesi almıştım ama aklıma gelmiyor isimleri
(2,305 puan) tarafından
İmmunol mu canm
(1,716 puan) tarafından
Valla hatırlamıyorum şuan ama iki tane birden veriyordum ozamn yeterki hastalanmasın diye
-Reklam-
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Benim kızım da aynı napicam bilmiyorum 4 yaşında anaokuluna gidiyor 
(579 puan) tarafından
Cocukta bende perisan olduk kac haftadir
(2,305 puan) tarafından
Sorma valla birde küçük bebeğim var
0 oy
(1,338 puan) tarafından
Bağışıklık güçlendirici versen acaba faydası olur mu 
(579 puan) tarafından
Kullaniyorum sambucol ama ise yaramiyor sanirim
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Aynı durumdayiz 5 yaşında kızım ama okul başladığı günden beri hasta 3 haftadır geçmeyen bı hastaalik tam iyi oldu diyorum yine oluyo
(579 puan) tarafından
Sizede cok gecmis olsun ayniyiz cocuk iyice huy degistirdi
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Gayet normal bir süreç içerisinde. Zamanla alışacaksınız karşılıklı
0 oy
(36 puan) tarafından

Küçükken büyütmek için uğraşırız büyükkende küçültmek için . Hey Allahım ya :D kız sağlıklıysa kilonun ne değeri var boyu uzuyor belkide 

0 oy
(5,308 puan) tarafından
Okula başlayınca kilo aldı kızım. Çünkü evde hiçbir şey yemiyordu. Okulda diğer çocukları da gördükçe her şeyi yemeye başladı şükür. Hastalık konusu bizde de öyleydi geçen dönem başladığında ama şükür bu dönem bişey olmadı daha..
0 oy
(7,126 puan) tarafından
İlk zamanlar bu hastalıklara gayet normal diyolar kim temiz kim değil kim dikkat ediyo kim etmiyo bunları bilmiyoruz bizi almadılar 4 yaştan başlıyoruz diye neden biraz daha beklemediniz ki arkadaşımın çocuğu da sürekli hasta 5 yaşına girecek önceden kreşe felan gitti ama yine aynı arkadaşım balık yağına başladı bana bı tarif dediydi ama unuttum öğretmenleri demis ona da 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 257 göst.
0 oy
8 cevap 317 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,603 soru

23,667,683 cevap

309,344 kullanıcı