İyi geceler hepinize kızlar bugünün dertleşme postunu da ben açayım istedim canım baya sıkkın ha tabi çok şükür Rabbime sağlığım yerinde elhamdülillah herşeyim iyi ama hani insanlık hali ya kırılıyor insanın yüreği derdim var demeye utanıyorum halime bin şükür kalbim kırık desem daha doğru olur anlatayım o zamn
Ben dört yıldır evliyim kızlar 23 yaşındayım iki de kiizm var bu dört yıllık evliliğimde bir gün olsun eşimle bir yere gitmedik gezme adına hastane olur iş olur gittik ama gezmeye hiç gitmedik bir çocuğu bahane etti gitmedi bir hamillegi bir parayu derken hep gidemedik hep gönlümde kaldı başkalarını görürdüm üzülürdüm
Neyse şehir dışına ise gitti iki ay önce bir hafta da oldu geldi bir kere parka çıkalım dedim akşam yemegi snrasi götürmedi köyde oturuyoruz biz pek köyde denilmez aslında kasaba gibi yani şehire yakın sayılır 1 saatlik yol arabamizda var şehre gidelim çocukları gezdirelim dedim oda yok paramizda var beli bir miktar kaç defa söylememe rağmen ben şehri sevmiyorum gidemem dedi gene birşey demedim bağımız var 5 dk lik yok bari oraya gidelim dedim ona da yok dedi o kadar kırıldım ki ne desem yok diyor sanki inada bindirmis gibi böyle işte kızlar belki abartim bilmiyotm ama kalbimin kırıldığını hissediyorum tabi bu yerlere gitmeyi bir gün içinde değil farklı farklı günlerde dedim yani