+1 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34,373 puan) tarafından

Kızlar çok doluyum ama fazla uzatmayacam yazılarımı konu eş ailesi 2 aydır bulunduğumuz şehre taşındılar ve asla rahat bırakmıyorlar eşimde hep onların suyuna gidiyor babası her pazar gününü ona ayırsın istiyor bi oğlum var ben hava soğuk diye dışarı çıkamıyorum haftanın 6 günü evdeyim bi pazar oluyor ancak o gün çıkabiliyorum onda da babası hemen arayıp keyfimi kaçırıyor akşam erken dönüyoruz ona gidecek diye eve erken geliyoruz zamanında benim ailemle de buna benzer bişey yaşandı ben yeri geldi ailemle kötü oldum sırf eşimle kötü olmayayım diye ama o onları kırılacak diye her dediklerini yapıyor e ben neden ailemi karşıma aldım o zaman yeter ki eşimle kötü olmayayım diye ailemle kötü oldum onların kalbi yok mu tek onun ailesi mi kırılıyor bu hayatta

6 Cevaplar

+1 oy
(34,373 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post yukarı çıksın fikirlerinize ihtiyacım var ne yapacağım ben böyle 

-Reklam-
+1 oy
(5,500 puan) tarafından

Bende sinir olurum buna benzer bi durum olmuştu hemen önünü kestim lafımıda tatlı tatlı soktum bidaha da kimse bizi pazar günü rahatsız etmedi tabi benim eşim bana bişey söylemez onun rahatlığıyla söyledim canısı ben gelemem böyle şeylere canımız isterse biz gidiyoruz 

(34,373 puan) tarafından

İşte 2 aydır hep böyle oluyor eşim asla umursamıyo benim buna sinir olduğumun farkında babası mutlaka her pazar çağıracak bi bahane buluyor bu da hemen gidiyor mesela dün markete gidecem evde eksikler var diye çağırdı kendisi her gün ekmek almaya markete çıkıyor her gün biraz biraz alamaz mı eksiklerini market onun evine daha yakın bir de caddenin kenarında evi bilerek yapıyor her pazar ne olsa da çağırsam diye bir kaç gün önceden arıyor tam deli oluyorum bi de teyit etme huyu var her aradığında şurada mısın diye soruyor annemlerin oturduğu bölgenin adını söyleyerek oradalar mı diye hesap soruyor resmen ben her hafta anneme mi gidecem sanki 

(5,500 puan) tarafından

Buna senin yapacağın bişey yokmuş canım o eşini muhatap alıyo, eşinde koşa koşa gidiyo bugun aileme ayırdım günümü baska zaman dese bidaha aramaz, sende bi pazar program yap en uzak bi yere sabahtan kaçır adamı 😁

(34,373 puan) tarafından

Ah ah yaz ayında olsam bir yer bulacağım ama Ankarada inanki kışın gezecek yer bulamıyorum kaçırsam bile bu yine gelir 3 yıldır evliyiz ablalarının da bana çok kez yaptığı patavatsızlıklar oldu ağzını bile açmadı gözüyle gördüğü halde tekken konuşunca bana hak veriyor ama ben onların yüzüne söylenmesini istiyorum benim kırılmamı umursamıyor yeter ki ailesi kırılmasın ben biraz arka planda kalmış hissediyorum artık 

+1 oy
(1,796 puan) tarafından

Fikrini beyan etmedikçe sıkıntı çekersin güzelim. Sürekli söylenmen lazım el oğlu için aileyi karşıya aldığın an bitiyorsun direkt gücü alıp herseyi yaptırmaya çalışıyorlar o yüzden ailenle arani düzeltmeye bak ailenle kotu olmaya değmez değmemiş de onun ailesi aile de senin aile değil mi? Ailene değer verdikten sonra düzelecektir.

(34,373 puan) tarafından

Şuan ailemle iyiyiz 3 yıl önceki dönemde yaşandı bunlar şuan eşimin ailesi aynı şeyleri yapıyor ben zamanında kendi ailemin bu konudaki önünü kestiysem o da yapmalı yani ben o kadar kavgaya tartışmaya ailem hala yüzüme bakıyor diye şükrediyorum aslında 

(1,796 puan) tarafından

Erkekler asla böyle birsey yapmaz hele aileci bir eşiniz varsa değişmez asla nasil ten rengin degismiyorsa oda öyle 

(34,373 puan) tarafından

Gereken cevabı ver diyorum herkese tamam diyip geçiştiriyor konuyu asla ailesine bişey söyleme taraftarı değil 

+1 oy
(7,218 puan) tarafından

Ben kaç aydır cildiriyorum ya 

Ama istediğimiz kadar bi tarafımızı yirtalim bu degismiyor 

Anca uzuldugumuzle canimizi sıktigimizla kaliyor emin ol 

Olan bize oluyor 

Benim ki utanmasa nufusunu ailesinin yanına aldiracak 

Utanmasa anasinin koynunda yatacak 

Valla yapacak hiç bisey yok canım erkeklerin çoğu da böyle aileleri de böyle 

Cocuklari bekarken sevilmez evlenince kiymete binerler 

(34,373 puan) tarafından

Öyle gerçekten şuan diyorum madem oğlunu devamlı dibinde istiyordu neden evlendirdi diye sorguluyorum artık orada yatıp kalksa razı olurlar onlar o dereceye gelmişler artık 

(7,218 puan) tarafından

Biz istediğimiz kadar laf sayalim bisey degismiyor 

Yuzlerine tukursek Yarabbi şükür derler 

İnan bende bıktım piskolojim bozuldu 

Hiç bisey yapasim yok artık 

Bu halim çocuklara bile yansiyor 

Elimden gelen sadece dua etmek 

Allah'a siginmak 

Bak adam evde kahvaltı yapmadı da anasinin yanına gitti kahvaltı yapmaya 

Ölürmusun öldürürmusun

(34,373 puan) tarafından

Bu kadar da olmaz ya insanı hayattan soğuturlar benimde psikolojim alt üst 2 aydır her hafta kavga çıkıyor onun ailesi yüzünden onlara sesi çıkmıyor bana çıkıyor anca 

(7,218 puan) tarafından
+1

Aynen öyle canım 

Ailesi yüzünden surat *** gibi oturuyor gitmiyorum insan yerine koyulmuyorum çünkü 

Gorsen vallahi zerre huzurum kalmadı 

Kurban olduğum Rab'bim fırsat vermesin boylelerine

+1 oy
(1,131 puan) tarafından

Heh işte onun tarafına gelince eşin böyle davranıyorsa k.bkmada eşin sana ve ailene değer vermiyor üstüne sizin üstünüzde tutup yinede gidiyormuş pardon bana bir baksana ben bizim çekirdek aileme değer verip herşeyden herkesten onemsiyorhm kendi aileme rest çekiyorum sen hayırdr kesinlikle asla göndermem bende ayak basmam şimdiddn böyle yüz bulmuş 

(34,373 puan) tarafından

Ya ilk taşındıklarında tamam dedim yeni geldiler eksikleri vardır ondan çağırıyor gitsin gelsin dedim önemsemedim sustum ama 2 ay olmuş artık rahat vermiyorlar onlara asla cevaplarını verme taraftarı değil dönüp dolaşıp benim aileme getiriyor konuyu ben onlara gereken cevabı verdiğim halde beni haksız çıkarmaya çalışıyor 

+1 oy
tarafından

Yolun basindasin verecegin kadar da taviz vermissin artik tepkini koyma zamani gelmis esin onceligini ayarlayamiyo asil ailesi sen ve cocugunuz sizden kalan zamanlari ancak ailesine ayirabilir her izin her izin tabiki da suyu cikar benim esimde oyleydi cok sikintilar yasadik duzeldi sukur 

(34,373 puan) tarafından

Gerek ailesi gerek ablaları bana çok patavatsızlık yaptılar asla gereken cevabı vermedi onlara benim ablamla aram kötü mesela huzurumu kaçıran birisi olduğu için görüşmeyi kestim gerekeni yaptım yeter ki zarar gelmesin başımız ağrımasın diye bir şey söylüyorum tamam diyip geçiştiriyor beni dese ya bundan sonra daha dikkatli olacam gerekli cevabı verecem demedi hiç bi zaman cevap vermeye gönlü yok anca arkalarından bana hak veriyor benim istediğim bana hak vermesi değil yerinde cevabını vermesi 

tarafından

Haklisin da napiyim idare et diyo resmen ayni benim kocam valla akil vermek gibi olmasin bacimda brn ne zaman kapiyi esime gosterdim ondan sonra akillandi haftada 2 gun izinliydi ikisinde de anasinin dizinin dibindeydik yeni evliyoz genciz mesela bi kerede kalk gezmeye gidelim demiyodu bende bisey diyemiyodum bunlar yetmiyodu anasinin babasinin hic agzi durmazdi hele kayinbabam varya 10 tane kaynanaya bedeldi herseye karisirdi mesela ornek cocuga cikolata vermiyorum ben hayir diyorum o bisey olmaz diye yediriyodu gel de sinirlenme 1 oldu 2 oldu 3 oldu herseye kusuyolar kırılıyolar hep ilgi hep ilgi hep siz haklisiniz diyecez ne derse onu yapacaz hep susardi Allah icin sustum esim icin sustum cocuk icin sustum huzurumuz kacmasin dedim sustum eve gelip esimle kavga ediyoruz tabi orda onlara bisey demiyorum ama evde esimle tartisiyoruz en son kayinbabama da patladim patladim derkende yani saygisizlik yapacak bisey demedim o soylendi bende hayir o oyle degil diye kendimi savundum en son cen cen konusuyon dedi bende sende herseye karisiyon dedim esimde kaynanam da dinliyolar agzini acan yok eve geldim kiyameti kopardim komsular duymus sesimi dedim bana ev tutcaksin esyami alcaksin ben cocukla calisamam kirami da odeyeceksin beni de cocugumu da gecindireceksin sen orda essek gibi hakli oldugumu bile bile tek kelime etmedin ya gozumdeki degerin bitti bu zamana kadar sustuysam senin icindi ama degmezmis istemiyorum artik seni bitti dedim ki o zamana kadar kavga ettik ama bosanma lafi hic acmamistim ilk defa actim o da son oldu ciddiyetimi anladi sabaha kadar yalvardi kaynanami aramis soylemis merve cok ciddi bosancam diyo zor ikna ettim babama soyle bi daha karismasin demis o gun bugun oldu eskisi gibi degiller 10 gunde bi gideriz kocam olmadan gitmem cocugumu yalniz gondermem hic bi ihtiyacini karşılaşmam altini degistirme yemek yedirme oglum terledin yelegini cikarmaya cesaret edemezler bunun boyle olmasini ben istemedim ben de isterdim kaynanamin ustune atiyim kocamla gezip tozayim bi yemege cikayim sinemaya gideyim ama gozumun onunde neler yaptilar birakir miyim daha bu kadar yaptigima sukretsinler ve biz ne zaman boyle yaptik aramiz duzeldi suan cok cok iyiyiz esimin ailesiyle canim sunu istedi desem alir getirirler bu ihtiyacim vaf diyim hemen getirirler bugun petegim bozuldu mesela onu yapmaya gelecek aksamda avmye gidecez hep birlikte 

(34,373 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın benim kayınbaba da kaynanam da aynı dediğin gibi her şeye karışıyor hep akıl veriyor akşam oraya gitti mesela ben gitmedim telefonda konuşurken de benim adımı bile anmadı oğlumun ismini söyleyerek onu da getir dedi gider miyim veya gönderir miyim çocuğu tek başına oraya benim olmadığım yerde ne işi var çocuğun

tarafından

Iste insan once kendisine saygisi olacak cizgisini koruyacak esi de o zaman ha benim karim bundan rahatsiz olur tepki gosterir diyecek es saygili olunca ailesi ister olsun ister olmasin esin arkandaysa ezemezler biz diyoruz ya aman evimizin huzuru kacmasin bunu birazda kocalar yapacak iste tek biz yapinca suistimal ediliyo 

(34,373 puan) tarafından

Öyle ne yazık ki çok kez yaşadım bu tarz şeyler aman kırılmasınlar diye her şeye susuyo kimseye ağzını açmıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 467 göst.
0 oy
11 cevap 1,805 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 619 göst.
+1 oy
10 cevap 869 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,931 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,081 soru

24,692,228 cevap

368,397 kullanıcı

...