0 oy
353 göst.
Aile kategorisinde (3,235 puan) tarafından
O kadar kötüyüm ki elim ayağım boşaldı. Ah güzel çocuklar. İçim gidiyor. Keşke elimizden bişey gelsee ahh. Az önce bir bebeğin kafası dağılmış ona bakarken ağladım kızım geldi anne bebeğin kafasına Pembe çiçek mi kiymuslar dedi. İşte o kadar masumlarki ne savaşı ne ölümü biliyorlar . Ama o hain İsrail o bebekleri hedef alıyor. Nolursunuz dualarınıza katalım. Hep 

13 Cevaplar

0 oy
(1,820 puan) tarafından
İçim kaldırmıyor artık yüreğim kaldırmıyor onlar bu vahşetin içinde rabim yardımcıları olsun dualarımız onlarla 
-Reklam-
0 oy
(4,806 puan) tarafından
Gercekten ben bakmamaya calısıyorum bebek cocuk ölümlerine falan aşırı etkileniyorum gecen annem anlattı hrmen susturdum ama sabaha kadar kafamda döndğ durdu. Sonra eşim izlerken gördüm annesı yerde yatıyo cocuk basında bı hal yıne dayanamadım. Allahım kahretsın onlara kıyanları. 
0 oy
(2,292 puan) tarafından

Gözlerimde yaş sel oldu durduramıyorum o küçücük ölü bedenleri gördüm ya hele iki yavrusunu bir'den kaybetmiş annenin o feryadı beni bitirdi:'( 

Allah'ın gazabı İsrail denilen  iblisin ırkının üstünde olsun!! 

0 oy
(839 puan) tarafından

image

ciğerim yanıyor ciğerim elimden hiç birşey gelmemesi kahrediyor beni 
(8,590 puan) tarafından
Rabbiiimmm :(((
0 oy
(8,590 puan) tarafından

Ayy deme deme artık kafam beynim uyuştu üzülmekten :'(

0 oy
(3,341 puan) tarafından
Benimde annesizlik babasızlık evladını kaybetmek Allahım cehennrm bile kabul etmesin kökü kurusun o bombalar knların başına düşsün rabbim ebabil kuşlarını göndersin hsni kuran israil yok olacak deniliyor ya en kısa zaman da yok olsun
0 oy
tarafından
Bnm günlerdir bir saniye olsun aklımdan çıkmıyor ister istemez insan empati kuruyor Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah kim olursa olsun böyle bir şeyi haketmez özellikle hiçbir şeyden haberi olmayan çocukların ne suçu var 
0 oy
(410 puan) tarafından

Bende ağlıyorum önüme çıkınca o yavrulara içim parçalanıyor o bomba seslerinden irkiliyorlar hep yer edecek o sesler onların kafasında psikoloji diye birşey kalmadı zaten yaşayan ölü gibiler ölümün ne zaman geleceğini bekliyorlar çaresiz ama minik yavrular ne olduğunu bile bilmiyorlar elektrik yok su yok hijyen sıfır bomboş bir ülke haline geldi bende ne yazacağımı bilmiyorum ama Rabbim yardımcıları olsun o bombalar onların kafasında patlasın bı an önce birilerinin dur demesi lazım artık göz göre göre ölüyorlar :'(

0 oy
(1,293 puan) tarafından
250 tane çocuğun kafasını kesmişler bilerek bebekleri öldürüyorlar
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Onlara sıkan her kim varsa Allah hesabını sorsun. Savaş karşılıklı olur bir adabı olur. Adamların gözünü kan bürümüş küçücük çocuklara bile kinliler. Allah büyük zalimin zulmu artmışsa yok olacağı gün yakındır. 
0 oy
(4,990 puan) tarafından
İzlemiyorum artık çünkü izleyince ağlamaktan perişan oluyorum ve oglum anne noldu diye etrafımda dolaniyor içim kaldırmıyor sadece karşıdan izlemek zoruma gidiyor 
(870 puan) tarafından
Yotuptanöı gogleden mi bakıyrsnz bana mı denk gelmedi bılmyrm ama hıcbırsey göremedın en mahsum olan çocuklar içim gıdyr cocuklara
(4,990 puan) tarafından
Tv de
0 oy
(17,015 puan) tarafından
Bakamıyorum haberlere Alllah İTRAILI  kahretsin

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 308 göst.
0 oy
13 cevap 450 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy