0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Bziim sokakta bir vaşak var gece piyasaya çıkıyor sanki doğumhanede doğum yapiyor öyle bir bagiriyor ki kadını girtlakliyolar sanırsın ya belediyeye söylesek alirlarmi burdan valla ciddi soruyorum

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
İnanmayanlarıniz var belki resim ekledim Kastamonu'da yaşıyorum yerleşim alanına gelmez falan dionuz da bura dağlık yerler yani gelmis işte yalan mı soylucem yav 
(8,080 puan) tarafından
İnanmayanlar bilmediklerinden ama maalesef biz onların yaşam alanlarını işgal ettiğimiz için onlar da bizim onlardan çaldığımız yerlere geliyorlar. En doğal hakları. Maalesef hata ormanlık, dağlık alanları yerleşim yeri yapan ve yaptıranda!
tarafından
Haklısın da zamanında atalarımız yerleşmiş etmiş bizde onların tohumları olarak yaşıyoruz .doğduğumuz yer değil ama doydugumuz yer napalim yaşıyoruz sonuç olarak korkuyorum e haliyle
(8,080 puan) tarafından
Çoğu inanmamış ya ben de onlar için yazdım zaten bu yazıyı
-Reklam-
+2 oy
(51,294 puan) tarafından
inanmayanlar plazada yaşıyor sanirim ☺️
tarafından
Vallahi heee yalan mı soylucem gözümle gördüm diom hala yerleşim yerinde olmaz :)))
+1 oy
tarafından

Vaşak mi nerde yasiyosunuz bacim vaşak vahsi hayvaan ne isi var yerlesim alaninda :unsure:

tarafından
Kastamonu canim .ayısi var kurdu var domuzu var görmediğin hayvanlar olabiliyor burda :))aç kaldiklarinda öylede bı iniyor ki gecen sene konteyneri devirmisti başka bı ilçede yemek arıyorlar:))
tarafından
Yemin ederim korkudan birakirim altima ben :D
tarafından
Sjsjsjsj
tarafından
Aaaa bacikom benim olduğum yeri gördün biliyorsun ben altıma kaçırıyor muyum ☺☺☺
+1 oy
(7,459 puan) tarafından
Kastamonuda olur ayı da olur dokuzda olur ormanlık alan çok 
tarafından
Aynen canım sesi çok rahatsız edici geceleri
(7,459 puan) tarafından
Dikkat edin canım
(7,459 puan) tarafından
Sesini hiç duymamıştım, çok rahatsız edici
tarafından
Sağol canım inşallah taşınıp kurtulurum
(7,459 puan) tarafından
İnşallah ya ormanlık alana taşınma ama dicem ama orda zor ya
0 oy
(212 puan) tarafından
Vaşak olduğuna eminmisin

Ben olsam korkudan balkona bile çıkamazdım belediye gelip semt semt vaşak aramaz ya :)
tarafından
Vaşak ya gördük kaç kez onumuzden falan geçti zarar verir demi bu ya aklım cikiyor :))
(212 puan) tarafından
Yırtıcı hayvanlardır nasıl önünden geçti korkmadınmı afedersin ben oracıkta altıma ederdim :)
tarafından
İnsanlara saldirmiyolar diyorlar bilmiyorum nesli tükenmekte olan bi hayvanmis ama ben korkuyorum.oyle gündüz çıkmıyor akşam hava karardığında çıkıyor ve kimsenin olmadığı yerlerde dolaşıyor insan olmayınca çıkıyor görse kaçıyor hızlıca tavşandan daha hızlı bişey
(212 puan) tarafından
Yok ya tehlikelidir hem etçil ha*van etten hoşlanıyor saldırır Allah korusun akşam sakın çıkma dışarı sen yinede ara belediyeyi hatta birkaç kişi daha arasın şikayet çoğalınca daha çabuk gelirler
tarafından
Kışın çıkmıyoruz ama işte yaz akşamları güzel oluyor .tenha yerlere gitmiyoruz o da kalabalığa gelmiyor hiç .mesela az önce caddede kimse yok ya öyle bir koşuyor ki hız sesini duyuyorum cadde üzerinde evimiz
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Vaşak derken? Kız onlar yerleşim yerlerine inmez pek. Emin misin?
tarafından
Kastamonu da yaşıyorum canim benim ayı bile iniyor kurt iniyor domuz iniyor vaşak neden olmasın sjsjjs
(1,646 puan) tarafından
Kastamonu'da vaşak varmıymış ya domuz ayı falan tamamda vaşagı ilk defa duydum kastamonunun neresi?
tarafından
Merkez ama bizim bura ormanlık heryer dağ bayır.oturdugumuz yer değişik biraz boş araziler var kullanılmayan harabe yerler var kaç kez o harabenin oraya koşarken gördük oralarda takılıyor .gecede yollarda koşuyor görmen bile zor
(1,646 puan) tarafından
Hmm doğrudur ozaman bende ineboluluyum hemşeriyiz ne güzel:)
tarafından
Ooo memnun oldum hemsoo :))
0 oy
tarafından
Köpek sesi ile baykuş sesi arasında boğuk inleyen bir ses mi vaşak dediğin? Biz de burda iki yıldır yaşıyoruz arada bu tarif ettiğim daha önce hiç duymadığım o sesi duyuyorum. Belediye ilgilenir büyük ihtimalle. 
tarafından
Baykuşu bilmirem de köpek sesiyle alakası yok kuzum .kadın çığlığı gibi aynı ciyak ciyak yırtıyor kendini çok hızlı koşuyor
0 oy
(6,305 puan) tarafından

Resmini çek sesini kaydet videoya falan al ve göster belediyeye 

Çünkü tehlikeli olabiliyor genetikleri gereği 
Zarar verebilir 

tarafından
Çok hızlı koşuyor canim imkansız yani görünmez bile .belediye de iş yok zaten .başı boş sokak köpekleri için aradım kackere hiç toplamadilar toplu halde dolaşıyorlar fobim var korkuyorum .mecbur öyle böyle çocuğumu da çıkarmak zorundayım kalabalık saatlerde cikiyorum
0 oy
tarafından
Aman dikkatli olun 
tarafından
Taşınmayı düşünüyoruz bu sebepten değil ama tenha yerler olduğu için .site içine tasinacagiz inşallah ya
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Maalesef biz onların yaşam alanlarını işgal ettiğimiz için onlar da bizim onlardan çaldığımız yerlere geliyorlar. En doğal hakları. Maalesef hata ormanlık, dağlık alanları yerleşim yeri yapan ve yaptıranda!
0 oy
tarafından
Gündüz yerleşim yerlerine ineceklerini düşünmüyorum canım gece de dışarı çıkmamakta fayda var Allah korusun ya vahşi ****** bunlar herşey olabilir imkanın varsa taşın lütfen 
tarafından
Yok gündüz olmuyor zaten canim da sesi çok rahatsız ediyor.gece acil bişey olursa taksiyle gidip gelioz herşey çıkabilir bu memlekette
0 oy
(1,712 puan) tarafından

Hiçkimse biyere şikayet etmiyomu bu durumu , sanki doğum yapiyo kaidni girtlayiyolar dediyin yerde koptum :Dama gerçekden ciddi bi durum bu

(1,712 puan) tarafından
Kız harbiden yutubdan dinledim ses gerçekden urpertici korkunc ya taşının siz işe nasıl gidiyo ordaki insanlar
tarafından
Sjsjjsjsjsj kız valla öyle.gunduz hiç görmedim kalabalık yerde yoklar .akşam falan markete giderken önümüzden geçti kaç kere kestirme diye gidioduk ordan da gitmioz artık.gece sesi çok oluyor iniyor yemek kokluyor taşınacak inşallah siteye
0 oy
(5,113 puan) tarafından
Aç  olduğu  için  gelmiş olabilir  cnm 
tarafından
Valla internetten baktım etcilmis insanlara saldirmazmis .zaten hemen kaçıyor tilki gibi bişey yinede korkuyorum sesi bile ürkütücü

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 359 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 473 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (1,822 puan) tarafından soruldu

408,192 soru

12,260,081 cevap

37,339 kullanıcı

...