0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,764 puan) tarafından
Kizlar oglum patates kizartmasi istedi soydum kizarttim normal tuz attim anaaa bi baktim patates tatli. Neden olurki ilk defa denk geldim. Bildiginiz seker atilmis gibi

6 Cevaplar

0 oy
(2,946 puan) tarafından

Tuz yerine şeker koymuş olmayasin:D

(12,764 puan) tarafından
Yok kiz sekerlik disarda bile degil eminim tuz attigima. Tuzlugun icini karistirdim hatta hatieliyorum :D
(1,989 puan) tarafından
Cinsine göre bazı patatesler tatlı oluyor hatta tatlı patates diye bır tür bile var yabancılar çok seviyor mor patates var sonra birde agire cinsi sarı  kızartmalık patates oluyor onu severim , haslamalik şekerli cinsleride var çok beyazımsı açık sarı oluyor haslamalik diyorlar yemeğe koyuyorlar ,ben hiç sevmem tadimsi tadımsi oluyor büyük ihtimal cinsinden kaynaklaniyordur canim
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Toprağa önceden başka bişey ekilmiş olabilir. Biz önceden beyaz lahana almıştık şeker gibiydi. Sorduk şeker tadı var diye öncesinde şeker pancarı dikilmiş. 
0 oy
tarafından
Topraktaki minerale bağlı bazen olabiliyor 
0 oy
(420 puan) tarafından
Donan patates tatlı olur canım 
(12,764 puan) tarafından
Annem memelekete giderken buzdolabina koymus. 2.5 ay orda durmuslar. Ondanmi acaba canim
(420 puan) tarafından
Ondandır canım donan patates görünürde birşey yok gibi ama yenince tatlı olur istediğin kadar tuz at değişmez o
(420 puan) tarafından
Kız patatesi dolaba niye koymuş annen
(12,764 puan) tarafından
Gelene kadar curumesin diye :D kardesim calisiyo bi pazar gunu evde oda bisey yapmiyo yaparda yer bozulmasinlar demis. Bana getirdi bikac tane anaaa tatli :D
(420 puan) tarafından
Bozulmamış ama tatlandırmış ya :D
0 oy
tarafından
Toplama pattesi ondan onlar restoranta kulaniliyor ama bazi manyaklar toplayip satıyor ondan
0 oy
(17,344 puan) tarafından
Tatlı patates de var canım. Annem pazardan alışveriş yaparken özellikle belirtir tatlı patates olmasın diye

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 460 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.