Evet ya benimki de öyleydi 5 dk yürüme mesafesinde oturuyoruz kulaklığı tak müzik bitmeden ordayız oglen vakti 1 1 buçuk gibi gidiyoduk eşim kalkmak bilmiyo bi sigara içtim babamı da görelim yemek de yiyelim çay da içelim kardeşimin saati geldi onu da görelim bi sigara daha derken akşam oluyodu kaynanam e kalın o zaman diyodu eşim hiç hayır demiyodu çocuk doğdu ben dedim çocuk evine alışsın bundan sonra kimseye gidip kalmam bak haberin olsun dedim birinde saat 9 oldu oğlum daha yenidoğan o zaman 9da gece uykusund geciyo evden çıkmadan vakitli gelelim banyo yaptircan dedim saat 9 oldu kayinbabam kucağında uyutmus erkenden bi ona sinirendim bi yandan çocuk uyuyo eşim uyusun uyusun diyo eve geldik saat 11 bi kızdım saat kaç oldu bizim artık çocuğumuz var bi düzeni var banyo yaptircan dedim sana saat kaç oldu kalkalım demiyosun sonra kalkamıyorum diyosun dedim ha şimdi böyle dedim ya sen gitmek istemiyon deyip çık tamam mı dedim kalktım gittim suratını astı sigara falan içti sonra geri geldi uyandır da yıkayalım çocuğu dedi saçmalama çocuk gece uykusuna geçti geçti o iş artık zamanında gelecektin evine dedim bu daha yapmadı