0 oy
1,018 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (598 puan) tarafından
Kayinbabam evde olsa bile gelip yatıyor nereye gitse yatıyor millette yatmasını çok seviyor

14 Cevaplar

0 oy
(304 puan) tarafından
Nasıl rahat ediyor ki her gittiği yerde yatarak.. Bn kndimi fazlalık gibi hissederm.. Bn annemden de kaynanamdan da farklı şehrdeyim memlekete gittiğimde eşim yokken annemlerin eşim gelncede iki gün kaynanamlarda kalırım o kötü baktğıbdan istemediğinden mi hayr sasece rahat edemiyorum.. Kaynananasa pes doğrusu rahat insan olduğu içib onun ömrü çok olur canm
(598 puan) tarafından
Öyle canım bişeyi kafaya takmaz genç kız gibi ama nasıl rahat ediyor bende anlamıyorum yerleşiyor her gelmede
(304 puan) tarafından
Eee oğluşunun evi gelini şeyi takan mı var..
(598 puan) tarafından
Doğru diyosun bize geleceği zaman oğlunu arar
-Reklam-
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Kaynanamla şuan görüşmüyoruz ama kaynanam görümcemden çok korkar bize geldiği zaman 5 dakika da bir arar talimat verir bizde kaldığı zaman geceleri fısır fısır telefonda kızıyla konuşur sabahına kahvaltı yapar hemen görümceme koşardı akşam yemeğine gelirdi yemekten kalkınca hemen arardı görümcemi görümcemin yanında bana nasılsın kızım diyemezdi 
(598 puan) tarafından
Ah görumceler yokmu
0 oy
tarafından
Aramız 15 dk yayan çok sık gider geliriz ama her zman kalmaz benim çocuklar gelince birkmzlar illa beraber yatalım diye çok düşkünler babanneye
(598 puan) tarafından
Benimde eş çok düşkün annesine :)))
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Suan ionusmuyorum ama konustugumuzda 2 gune bir gelir yatardi her gelmesindw sinirim zıblardı 
(7,131 puan) tarafından
Aynn valla kendi evi gbi heryerde isi var
(7,131 puan) tarafından
Bak benimki ben dogum yaptim 1 hafta annem bana bakti annemde kaliyodum geldi annemgildede yatti evde 2 erkek kardesim 1 babam vardi hergun evdelerdi dusuncesiz bi sekilde kaldi yani hic rahat edemediler kardeslerim babam ama kadinin kendi evi gbi saga sola girerdi
Kaynanam kaynimlardada kalir sonra kendi kizina gider arada kalir kardesinw gider kalir
Kocasi yok evde yemek pisirmeyim diye sagda solda yatar
(598 puan) tarafından
Ay inanmıyorum aynı kız Annemgilde yatmaz belki yay deseler ordada yatar
(7,131 puan) tarafından
Aman aman demesinlerr benimkinin kocasi yok geziyorda seninki kocayi evde birakip nasil rahat ediyor acaba
(598 puan) tarafından
Ediyor valla umursamıyor
0 oy
(1,712 puan) tarafından
yatmasina gerek yokki her Allahın günü bizde zaten. çat kapı geliyor 
(598 puan) tarafından
Hiç sewmiyorum o huylarını bizimkide oglunu arar gel beni al diye
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Aynı sehirdeyiz ve biz davet etmeden asla gelmezler yatıya 1 defa geldiler .. ıstedikleri zaman gelebilirler sonuçta oğlunun evi.
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kaynanan baya bir rahat insan heral benimki esim.evde olmadginda gelim mi der ben yok tek.kalirim gelmene gerek yok derim bizim ev sobali onunki dogalgazli soyler heryil.sobayi kurun gelip yatcam mis gibi der hic orali olmam onla mi ugrascam bide patavazsiz kari 
(598 puan) tarafından
:D ay hiç güleceğim yoktu kız valla doğru diyosun çok rahat bi insan bide sürekli beni gezdirin der
(5,908 puan) tarafından
Biz eltiler toplandik mi bir yere gitmeye onjlu cagirmadik mi kuser hanimefendi kac yasinda kadin genclerle takilmaya calisior kokona
(598 puan) tarafından
Ay bukadar mı benzer hemen der beni nie almadınız hep küçük oğlunu bahane eder canı sıkılıyor der
(5,908 puan) tarafından
Yoksa eltimmisin kiz sen bu aralar cok sinirliyim kaynanama :D
(598 puan) tarafından
:D tüm Kaynanalar aynı bende sinirliyim
0 oy
tarafından
Benim ihtiyacım olduğu halde anne yardıma ihtiyacım var gel dur bir gün olsun dediğimiz halde gelmedi normal zamanda hiç gelmesin 
(598 puan) tarafından
Doğru diyosun canım valla
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Kayınbabam vefat etmiş, tek yaşıyor. Her geldiğinde kalmaz bazen kalır bir gün ertesi gün hemen erkenden gider. Eşim ısrar ediyor gel kal diye birazda ondan kalıyor. Rahatızlık vercem diye aklı çıkıyor :)

0 oy
(5,135 puan) tarafından
Bizimki de gelince eşim teklif eder kal diye kalmaya niyetli ama evde oğlu ve görümcesi oldugu için kalamaz yoksa içi gidiyor kalmak isterde aramız 20 dk 
0 oy
tarafından
İşte cnm eskiden hep öyleymiş ya demekki kayınbabnda seviyo ki kalıyo benimkiler aynı binada olduğu halde bir kez kalmışlardı onun dışında kalmadılar çünkü aynı binadayız 
0 oy
(426 puan) tarafından
Benim mi her hafta sonu gelirdi bi ara sonra bi gün müsait değildik kapıyı açamadık uyandı gelmedi bi daha :)
(598 puan) tarafından
:D ne güzel
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Gelip kalmaz 4senelık evliyim birkere kaldi oda Kayın pederimle evini çok sever kayınvaldem
0 oy
(3,193 puan) tarafından
Evet kalır. Dolmuşla 15 dk mesafe var aramizda gelir kalir. Benim ailem de bende hicbiryerde kalamayiz. Ilk evlendiğim zaman bir hafta sonra kaynanam geldi gidecek diye beklerken kalmıştı çok tuhafıma gitmisti aliskin olmayinca sonradan alistim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 646 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,536 göst.
0 oy
17 cevap 651 göst.
10 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,020 soru

23,852,304 cevap