+2 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (858 puan) tarafından

Uzaktan üzülüyoruz kendi çocuklarımızın bir damla göz yaşına kiyamazken kanları damla değil sel olmuş bebekleri çaresizce gözü yaşlı izliyoruz savaşında bir adab-ı olur ulan hastaneyi bombalamak ne demek eee arapmis olsunlermis nasıl vicdansız olunur bu kadar aklım almıyor ulan minicik bedenin canın ırkımı olur ulan  kahrolasın israil küllerini göreyim sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim 8 milyon nüfusu olan bir ülkeye kimse hiç birşey yapamıyor yazıklar olsun bu bir savaş değil insanlık suçudur nerde insan hakları diyen avrupa 

image

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
O kadar zor ki. Farkettiniz mi bilmiyorum onlarda artık babam kardeşim oldu derken bunun farkında değillerdir gibi konuşur oldu. Psikoloji diye birşeyden bahsetmek imkansız artık. Geçen gün ablama dedim. Bu insanlar sağ kalsa ne ki yaşayan ölüye dönmüşler her biri. Bundan sonra devam edebilecekler mi hayatlarına. Olanları unutmak ya da alışmak diye birşey var mı bu insanlar için. Kendimi yerlerine koyuyorum ve aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Hayatın ne getirdiği belli olmuyor eğer bir gün şu ateş çemberi buraya sicrayacak olursa rabbim o günleri görmeden canımı alsın dedim eşime.

Aklımda tek bir kare çocukların biri annenin kucağında ikisi sedyede sağlıkçı kalemle goguslerine kimlik bilgilerini yazıyor. Üç evladın sıra sıra cansız kansız duruyor karşında. 

Uykularım kaçıyor artık

Evladım oynarken o insanların yaşadıklarını hatırlıyorum. 

Olayı anlamakla yaşamak asla bir değil. Anladığımız haliyle böyle kötü olduk yaşamak nasıl bir şeydir Allah'ım sen aklıma mukayyet ol. 
-Reklam-
0 oy
(563 puan) tarafından
Boğazim dün aksamdan beri düğüm geçmiyor. Kalbim aciyor hic kimse hic birsey yapmiyor
0 oy
(763 puan) tarafından
Çık haklısınız az önce bende bir kaç video izledim ve çok üzüldüm inanın kendi evladim geldi gözüme, dün bir kaç şehirde toplanma vs oldu meydanlarda tabiki de destek vereceğiz onlarda müslüman kardeşlerimiz ama bunu keşke birazda bizim ülkemizde gencecik öldüren, tecavüze uğrayanlar için de tepki verseler onlar için de keşke toplansalar protesdo edilse belki daha farklı oluruz, yada bu ortamda ki pahalılık keşke başka ülke için yapılan şeyler benim ülkeme de yapılsa benim tek tepkim bu, yoksa İsrail'in Allah belasni versn pislikler 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Uyumadım gerçekten oğluma bakıp bakıp ağladım dua edip lanetler savurdum. Çok öfkeliyim ama ne yapabilirim duadan başka. Bugün onların başına gelen tüm insanlığın aybıdır. Ben savaşta haklı olan şu bu diyenlere de anlam veremiyorum. Yere batsın çıkarları istekleri. Olan çocuklara masumlara oldu. Girecekleri iki metre mezar. Toprak kime kalmış ki onlara kalacak. Ama Allah'ın laneti onların üzerine olsun ki onları toprak bile kabul etmesin. Binlerce çocuk gözü yaşlı insanlar. Oğlunun parçalarını poşette toplayan baba beni kahretti kardeşine kelime-i şehadeti öğreten kuzucuk beni kahretti. İçim çok paramparça. Boğazım düğüm düğüm. Bu çocuklar bunları haketmedi. Hiçbir insan bunu haketmedi. Allah bayrağımızı birliğimizi dirliğimizi ezanımızı daim etsin. Bu bayrak altında namusumuxla şerefimizle inancımızla yaşıyoruz böyle de ölmek nasip olsun. 
0 oy
(1,975 puan) tarafından
☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
0 oy
(123 puan) tarafından
Israil kendi sonunu hazırliyo yakındır yok olması kuranı kerimde bile yok olacaksın israil diye belirtmiş rabbim  inşallah kısa zamanda yok olur allah yanlarina bırakmaz bu insanlık suçu 
0 oy
(455 puan) tarafından
Yazık çok yazık elimizden üzülmekten ağlamaktan başka hiçbir şey gelmiyor bu İsrail inşallah yasattiginin 10 mislisini yaşar katil vicdan yok merhamet Yok inşallah yok olurlar elleri kanlı katiller
0 oy
(1,128 puan) tarafından

Bildiğin İsrail ile ABD başkanı (yecucle mecuc...)

Dünya çabuk unutuyor 1 sene sonra önüne kırmızı halı serip karşılarlar bu iblisleri

image

0 oy
(1,301 puan) tarafından
En azindan çocukları kadınları ülkeden çıkartsalar 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 324 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (215 puan) tarafından soruldu
+1 oy