Burda post açmıştım, babam bana 500 lira abimde 1 milyar gönderdi hesap kartıma diye, benimde içim temiz eşimden gizlemem ama maasdan bize para artmıyor ben genelde ihtiyaçlarımı alamıyorum diye eşime dedim bu parayı ben harcıcam kendime, bu başladı senin benim para hesabı yapıyorsun benim maasimda benim diyormuyum sana diye kızlar ben calismiyorum onun maaşını yemicemde kimin maaşını yicem, bugün maaş yatmış bende dedimki faturalar geldi maaşın yattimi bana diyorki sende benim maaşıma meraklisin bu nedemek yani, sonra bana 8 milyar attı faturaları ode kirayı öde dedi, faturalar toplam 1 buçuk tuttu hepsi geriye 6 milyar felan para kalmıştı, sonra akşam annem balık yapmış gel yiyelim kızım dedi eşimde tır şoförü, eşim gitme dedi annemle arası bozuk bende onu dinlemedim diye bana parayı geri at para lazım bana sen haketmiyorsun dedi çok üstüme geldi kızlar IBAN atmış at at diye bende çok sinirlendim atıyorum s.ktir git ama bundan sonra bu eve gelirsen çok kötü olcak dedim sonra engel bastım parasınıda geri attım gece gece yaptigina bakin ağlıyorum resmen sabrimin sonundayim eğer gelip bana satasmaya kalkarsa polis aricam direk.