Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızım piskolojimi bozdu
0
oy
663
göst.
19 Ekim 2023
Diğer
kategorisinde
Ayettwtwysys
(
15
puan)
tarafından
soruldu
2 yaşına girecek doğududan peri hep agresif huysuz geceler 3 4 kere uyanır uyurken bile hareket edemiyorum.onun sesinden uyanıyo artik zihnimi o kadar yorduki hep bağrıyorium kocamda diyoki anneme bırakalım bı kaç gün kafa dinleriz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
20
Cevaplar
+2
oy
19 Ekim 2023
Oylumm
(
1,570
puan)
tarafından
cevaplandı
Senın gergınlıgın yansıyor olabılır mı esının dedıgı de dogru degıl annene bırakalım kafa dinleyelim yerıne sana hergun destek olsa sen kafanı dinlesen herkes ıcın saglıklı olur sanki
19 Ekim 2023
Ayettwtwysys
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke hiç destek çıkmıyo hamileyim bide ikizler
19 Ekim 2023
Oylumm
(
1,570
puan)
tarafından
yorumlandı
Uuuu Allah kolaylık versin canım da nıye destek olmuyor ne zaman olacak acaba yada oyle bır dusuncesı var mı
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Ekim 2023
Kahvelihuzur
(
7,358
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocan kızını ne olarak görüyor acaba edilecek lafmı ya kafa dinlemek için çocuk bırakmak ağzıma ediyor yinede psikolojim bozuldu al anne sen bak demiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Beyzanurw
(
414
puan)
tarafından
cevaplandı
2 yasındaki bir cocugu başkasına bırakmak ne kadar mantıklı bilmiyorum bana saçma geldi o sizin evladınız sizin stresiniz geçiyor gibi geldi bana nedense sadece sizin ilginize ve sevginize ihtiyacı var elbet buyuyecek ve inanın bugünleri de özleyeceğiz
19 Ekim 2023
Ayettwtwysys
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben zaten onu bırakamıyorum eşimin sürekli baskı kavgaları beni geriyo hiç destekte çikmiyo 5 dk bile bakamıyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Selin demirci
(
2,206
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bir gün full bebeğine ayır gününü hep temasta olun o zaman o huysuzlukları kalmıyor inan ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
eylul_
(
1,860
puan)
tarafından
cevaplandı
Ahh bende az çekmedim ikizlerimden çok zor anne olmak çok Allah bol bol sabır versin bize gerçekten. Daha yeni yeni düzenimiz oturdu çok şükür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
nur.99
(
213
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklarım o kadar zor ki anlatamam yani uyku uyumazlar sürekli aksiler ağlarlar yemek yemezler ve hep ben ilgilenirim eşim de bana anneme bırakalım dışarı çıkalım kafamız dağılsın dedi ben bir gün olsun keyfi ayırmadım sadece doğuma gidince büyük olanı annemlere bıraktım oda kendi evimde baktılar benim eşim hiç destek olmuyor ikinci oldu olalı çok zorlanıyorum ama elimden gelen sadece sakin kalıp onlarla ilgilenmek çünkü farkına vardım ki ben ne kadar stresli olursam çocuklarım o kadar zorluyor beni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Belki sana bir destek olamayacak ama benim oğlumda son günlerde böyle ve ben her gece ağlıyordum yeter artık diye ama sın yaşanılan savaş olaylarından dolayı onun yanımda olup ağlamasını eziyetini bile lütuf görüyorum Rabbim acısını göstermesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimkide öyle ya hiç durmuyor ama ben birde hamileyim oturup kalkamiyom yavaştan 6 ay döküyor onunda etkisi var ama benim çocuğumun düşmemesi gerekiyor o yüzden bağırıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kolay değil anlıyorum seni ama eşinin faydası yoksa boş konuşmasın bence 2 yaşındaki çocuğu sırf kafa dinlemek için başka yere bırakmak doğru değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Es25
(
3,867
puan)
tarafından
cevaplandı
Bakacak birisi destek al ikiz bebek hamileliği daha zordur .
Cocouk hep evde olmakdanda sıkılır dışarı cikabiliyomu. Peki
Yani hastalansan kim bakacak sana çocukla bı bunu dusin sabahdan. Bırak yakinlarsa gidip alırsın ..yok ona bırakma şunu yapma bune böyle çocuk evde tek bizi gormekden bunaliyor verimde veremiyoz bebelere.valla benim ailem uzakda . Benim öyle bı şansım yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaynanaya bırakmak saçma olur onun yerine eşin sana yardım etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Zuhalll
(
735
puan)
tarafından
cevaplandı
2 yasindaki cocukla hala ayni odadami uyuyosun .önce onu ayir sonrada o cocuk icin piskiyatriye git bi danis noldu bu cocuga diye sen gerildikce o cocukta geriliyo tabiki .ayrica ona buna atmayla cocuk büyütmek dogru degil ben babannenin ananenin yaninda buyuyen cocuklarin disiplinsiz oldugunu dusunuyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Bidahanne
(
5,227
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı odada mı yatıyosunuz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaç çocuk olursa olsun kaç yaşında olursa olsun eş desteği çok önemli bebeğin ve annenin psikolojisi için eşin bebekle ilgilenme görevini sadece annede görmesi çok yanlış üç çocuğum var dorduncuye hamileyim gün boyu eşim işteyken bakarım yemeği temizliği yaparım o eve geldikten sonra üzerimden öyle bir yük kalkiyorki gece hangisi uyansa suyunu sütünü veriyor bazen hissetmiyorum bile uyandiklarini bu sayede uykumu almış oluyorum bı sonraki güne daha enrjik daha verimli başlıyorum gececi olduğu hafta bile gündüz gelir iki üç saat yatar sonra ben çıkarım dinlenmeye uyanana kadar ilgilenir hepsiyle bence bütün dayanamıyorum delirmek üzereyim diyen kadınların ortak sorunu çocukların bütün yükünü tek başına omuzlamalari biz robot değiliz Allah yardımcın olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Cemrenin-Annesi
(
2,939
puan)
tarafından
cevaplandı
Hadi 2 gün bıraktın sonra gene aynı. Yanlıs yani ben bırakmadım bırakmam. 25 aylık kızımda 2 haftadır anam ağladı iyice üst noktaya çikti delirmemek için zor duruyorum. Ağliyorum artik sinirden.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Niyeki
(
90
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuğa huzurlu bir ortam sunmazsaniz huzursuz olması çok normal yani çok merak ediyorum neden çocuk yapmış eşin öyle diyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Anneme birakalim birkac gun kafa dinleriz ne ya? Ne olarak goruyorsunuz o cocugu?
Sizin butun negatifliginizi alan cocuk tabiki huysuz olur. Cumleye bak, dusunceye bak, inanilmaz.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Serapycdgdlky
(
9,099
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok küçük başka yerde bırakma bence daha. Az sakin olmaya çalış canım. Sinirlendigin bişe yaptığı zaman hemen bir elini yüzünü yıka. Uyuduğu zaman kulaklıklarıni tak bisiler izle ye iç keyif yap.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Yoruldum bu hayatan
(
444
puan)
tarafından
cevaplandı
9 yaşında özel gereksinimi olan bir oğlum var çocuk iki daka oturmaz nerede teklikeki şeyler var oğlum orda hangi köşeye bakacağımi şaşırıyorum bazen hergun Migren atakları geçiriyor um yinede kimseye bırakamam o evde olmasa yemek iyip uyuyamam okula da gitmiyor yedi yirmi dört kuduruyor evde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Kubra0666
(
2,658
puan)
tarafından
cevaplandı
Oğlum da aynı bi ara herşeye bağırırdı ki hala aynı ama ben daha sakinim o da öyle iş bende bitiyo onun farkındayım arada bi akşamları anneme bırakıyoruz bi şarj oluyorum haliyle o bile iyi geliyo anneyim evet ama bende insanım yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
439
göst.