+1 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde (473 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar. Bu çivisi çıkmış pis dunyada Allah evlatlarımizi iyi insanlarla karşılaştırsın. İki gündür müge de 22 yaşında nevrigul diye iki çocuk annesi birini arıyor lardi. Bursa dan. Bu akşam bulunmuş. Gemlik te Zeytinlik te ağaca asılı cansız bedeni. Yolu iyi değilmiş ama bunu hak etmezdi. Daha farklı olabilirmis. Çok üzüldüm. Evlatlarıma iki kızım var baktım ve dünyanin bu kadar pis ve kötü olması beni derinden sarstı. Çok üzüldüm. 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,128 puan) tarafından
Böyle şeyleri neden bu uygulamada paylaşırsınız ki hamileyim etkinleniyorum ve etkilenen çok sayıda kişi var
tarafından
Başlığı görüp posta girmeyebilirdin onu demek istiyorum başlıkta yazıyor zaten detaya bakmaya kendini germeye gerek yok diyorum ben
(608 puan) tarafından
Zaten başlığı görüp de yorum attık. Başlık bile Bi başına yeter insanın psikolojisini bozmaya. Evet hayatın gerçekleri bunlar ama hamile insanlarız evlatlarımız var ister istemez etkileniyoruz. Bilen biliyor zaten buraya girip yazmanın bir manası yok. Sosyal medyada da bu tarz haber içerikli şeyler takip etmiyorum tvden de bu tarz programlar izlemiyorum ETKİLENDİĞİM için.
Burda da biraz dikkatli olunursa iyi olur.
tarafından
Kulaklarımızı hayatın gerçeklerine tıkayamayız malesef bi yerlerden mutlaka karşımıza çıkıyor mesela gazze meselesi gelde takip etme gelde görmezden gel kulaklarını tika
(1,343 puan) tarafından
Prenses annesi çok haklısın aslında
Ama şuda bir gerçek ERKENCİ KUŞ DEMİŞ YA SİZE İLK DEFA GÖRMÜŞ DUYMUŞ GİBİ ABARTMA SANKİ KENDİ İLK DEFA MÜGEDE GÖRMÜŞ DUYMUŞ GİBİ PAYLAŞIM YAPIP SANADA İLK DEFA GÖRMÜŞ GİBİ DAVRANMA DEMESE İLGİNÇ
(1,128 puan) tarafından
Yazıyı okumadım bile... Başlıktan etkilenip cevapladım detayı bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Ahhh gidişat hiç normal degill.

Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Aaaa çok üzüldüm ya sevgilisi denilen adam mı yaptı acaba bugün baya Bi şüphelendiler ondan 
(473 puan) tarafından
Büyük ihtimalle o yapmıştır. Zaten dedi intihar edecek fln. Kendine kılıf uydurdu yani.
0 oy
tarafından
Çok çok üzüldüm keşke hiçbir kadın ölmese ama coclugu çocuğu olan kadınlarda sevgili yapmasın ama 
0 oy
(42 puan) tarafından
Yolu iyi değilmiş derken!!bunu söylemek zorunda mıydın gerek var mıydı gerçekten,ölmüş vefat etmiş .Allah ile onun arasında artık.Baş sağlığı dilemek bu kadar mı zor.Şu an sen ölmüş bir insanın arkasından konuşuyorsun.Gerçekten garipsiniz 
0 oy
(51,770 puan) tarafından
evet bizim yan ilçe gemlik gemliginnkoyunde bulunmus intihar süsü verilmis diyorlar sevgilisinin isidir pislik adi
tarafından
Yazık olmuş sevgilisi zaten programda pislik yapıyordu
(51,770 puan) tarafından
karaktersiz insanin teki.iste
0 oy
(11,927 puan) tarafından
İnşallah yapan ortaya çıkar.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 738 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 446 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 580 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,074 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,618 cevap

40,946 kullanıcı

Kategoriler

...