0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
15 kişiye tel şehriye çorbası yapacağım ne kadar şehriye koyayım kızlarr komik ama napayım :))

10 Cevaplar

0 oy
(4,987 puan) tarafından
Valla ben yemekleri ölçüye göre yapmam canm göz kararı ☺️
tarafından
En güzeli ama ben göz kararı yapınca fazla yada az oluyor
-Reklam-
0 oy
(132,085 puan) tarafından
kivamoni nasi ictinizede bagli ben 8 kisiye 2 veya 2 bucuk cay bardagi koyuyodum
tarafından
Bende 3-3 buçuk koyayım o zaman
0 oy
tarafından
Göz kararı yap ama neden 15 kişi 
tarafından
Kaynanamlardayız kalabalığız o yüzden canım benim
tarafından
Göz kararı yap geç
tarafından
Aynen öyle yapacağım
0 oy
tarafından
Yarın paket yeterli 
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Markasına göre değişir bide nasıl yapacaksınız un koyacak misiniz 
0 oy
tarafından

Ben göz kararı yapardım herseyi yemek şansa bazen az olurdu bazen fazla bazen tam 20 kisilik yapıyordum şimdi 3 kişiyiz az yapamıyorum :'(

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Yarım cay bardagı yagda 2 kasık unu kokusu cıkana kadar kavur 2 kasık salça koy kavurmaya devam et et yada tavuk yada normal su ekle yavas yavas salcayı cozdurerek :D sonra 5 lıtre su koy tencere buyuk olsun tabıkı su kaynamaya baslayınca da 2 su bardagı tel sehrıye koy 

(1,571 puan) tarafından
corba canım bu nasıl yetmıyor 5 lıtre :D her lıtre 5 su bardagı su demek  25 bardak su gırıyor kaseler zaten 1 su bardagı kadar yeterde artar bile ıcıne daha sehrıye gırıyor kıvam alıyor
tarafından
Yok tel şehriye yetmez bence duru kalir bnce
(1,571 puan) tarafından
Dene bak kac kase cıkıyor en az 20  defalarca yaptım
tarafından
Kiz ben tekim o kadar yapsam  ne yapym  bir çay bardağı yapıyorum  2 gün yiyorum
(1,571 puan) tarafından
:D bılemem artık ınatlasıyosun benle ben ıscılere yaptım zamanında cok kısılık yemek bılıyorum ordan
0 oy
(17,292 puan) tarafından
Göz kararı yaparım ben ya..ben şehriye çorbası yapınca tavuk da koyarım içine o yüzden şehriye fazla koymam sen nasıl yapacan
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Tel şehriye çorbası yapmadık kalabalığa hiç 

Mercimek kurtarıcıdır bende kalabalığa :D
0 oy
(687 puan) tarafından
1 subardagı şehriye yeterli bence cünkü şişiyor şehriye domates rendele cok lezzet verir havuc da ekleye bilirsin rendeleyip 1 subardagı un ekle az margarin aycicek yagı az salca rengi harika oluyor havuctan dolayı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 230 göst.
15 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Efeninannesii (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
7 cevap 211 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.

409,104 soru

12,295,582 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...