0 oy
558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (413 puan) tarafından
Bu eşim için köyde yaşıyan abisi yengesi yigenleri ve annesi ne kadar çok değerli ya biz okadar değerli değiliz valla yigenini askere almamışlar eltim ve kaynanam ağladı diye oturup eşimde ağladı nefret ediyorum artık bu eşimden ya bide köye gidicekmis yigenini almadılar askere diye siz olsanız ne yapardınız bıktım valla bunun artık onları dusunmesinden onlara değer vermesinden

9 Cevaplar

0 oy
(19,137 puan) tarafından
Onlarda ailesi sonuçta tabi ki değer verecek. Sen kendi annene babana yeğenlerine vs değer vermiyor musun?
(413 puan) tarafından
Ben onun kadar yapmiyom ama bize o kadar değer vermeyip onlara öyle yapmasi zoruma gidiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne için almamışlar ki 

Eee gitsin bacım niye bu kadar dert ediyorsun kendine 
(413 puan) tarafından
Özürlü gibi bişey çocuk elleri ayakları boyu kısa oyuzdendir bize okadar değer vermeyip onlara öyle yapmasi zoruma gidiyor
tarafından
Böyle dert etme kendine bak diyorsun durumu farklı üzüldüm çocuk adına senin böyle düşünmen çok yanlış çok
(413 puan) tarafından
Valla tamam o konuda bişey demiyorum ama şimdi eşim tutturur yine gelsin bizde kalsın çalışsın diye ben onuda dert ediyorum aslında
0 oy
(4,985 puan) tarafından
Sen kendindemisin yavrum kusura bakmada duygusuzmusun adamın duygularinadami müdahale etmeye başladınız 
(413 puan) tarafından
Kendime zarar veriyorum düşünmekten tansiyonum cikiyo
(4,985 puan) tarafından
Valla boş düşünceler senin yerin ayrı kardeşinin annesinin yeri ayrı ailede başkadır ailesine değer vermesi seni mutlu etsin bak bizde çocuk yetiştiriyoruz onların bir duası yeter bize
(413 puan) tarafından
Bizimki farklı canım senin dediğin gibi değil işte öyle olsa zaten bişey demem şimdi eşim tutturur yine gelsin bizde kalsın çalışsın diye çocuktan için geçen sene teyzesinin yanına geldi tek başına yasiyo teyzesi çocuğu filanda yok kendisi öz yigenine bakmadı evden kovdu ben neden isteyim gelip kalmasini
(4,985 puan) tarafından
O ayrı bir konu bende ona karşıyım bununda güzellikle anlat
(413 puan) tarafından
Ben oyuzden sıkınti ediyorum zaten geçen senede aynı konu oldu beni evden kovdu güzellikle konuşmaya gelmiyo işte esim
0 oy
(26,305 puan) tarafından
Yeğenimin böyle özel bir durumunda böyle düşünecek bir eş kesinlikle gözümden düşerdi benim 
(413 puan) tarafından
Bizim olay farklı canım tek taraflı bı değer var işin içinde
0 oy
tarafından
Ailesine tabiki değer vericek ama onlara verdiği değerin kendi ailesinede vermiyorsa o zmn sıkıntı vardır eşit davranmali
(413 puan) tarafından
Evet öyle değil işte bak mesela yigeninin telefonu yok diye kendi çocuğunu dövüp elinden telefonu alıp yigenine veriyo kabul edermisiniz böyle birşeyi siz
tarafından
Yok öyleyse daha evliliğin ciddiyetinin farkında değil kendini daha bagimsizlastiramamis
(413 puan) tarafından
19 yıl oldu yani daha duzelmez
tarafından
Yok cnm bu saatten sonra düzelmez can çıkar huy çıkmaz Allah sabır versin
(413 puan) tarafından
Yani oyuzden istemiyorum bende hersy zoruma gidiyor iste
0 oy
(164,043 puan) tarafından
neden almamislar askere
(413 puan) tarafından
Boyu elleri ayakları kısa diye galiba sormadim
0 oy
(1,222 puan) tarafından
Ailesi oda canım 
(413 puan) tarafından
Bizde ailesiyiz sonuçta
0 oy
(867 puan) tarafından
Sen ailene değer vermiyor musun benim yiğenlerimde benim için çok kıymetli ha onlara veridiğini sana vermiyorsa tabiki bozulurum
(413 puan) tarafından
Bizimki çok farklı mesela çocuğun 3 teyzesi 4 dayısı 2 amcası var hepsine diyo siz ilgilenmeyin ben varım diyo saçma şey degilmi
(867 puan) tarafından
Sen soruyu yanlış sormuşsun işte bazen böyle haklı iken kendimizi haksız gösteririz bende böyleyim aslında cevaplara baktım haklısın direk yazdığını okuduğumda kıskançlık gibi anladım mesela
(413 puan) tarafından
Evet aslında biraz kıskançlıkta var zaten yalan söylemeye gerek yok yani

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 429 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (219 puan) tarafından soruldu