0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (683 puan) tarafından
11 haftalik hamileyim ikimizin aileside uzakda benimkilere 10 günlük izinde gitmıştik ama o zaman hamile değildim şimdi 1 aylığına gideceğiz eşimin köyüne 11.haftamdayım ne gecem var ne gündüzüm şu saat olmuş hâlâ mide bulantısı bide ağrısı dolanıyorum halsizlik de cabası acillerdeyim ama izin olunca eşim bu halimi görmezden geliyo köy yaşantıları en diplerde ev desen 2 bekar kayın var görümcem günlerdir arayıp ekmek pişecek çabuk gelin kafasında ben ev işi yapmayı bile evlenince öğrendim hep okudum çalıştım eşime gitmesek desem anında köpürür 3 yaşında kızım var anca ona yetebiliyorum çocuğum şu adana sıcağında 1 haftadır banyo yaptıramadım ben köyde gidip ne halt yiyicem yatsam odaya dan diye damlarlar yemek konusu var bide et tavuk soğan tiksiniyorum reflüden dolayı bişeyde yiyemiyorum sadece makarna patates haşlaması yoğurt süt bu en büyük sorunum hayatta yemek beğenmezler 2 kap yapsam az derler eşime ne desemde gitmesek ya da gitmeyelim dese 

2 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
Ya aslinda cok gecerli nedeniniz var hamilesiniz bulantılarıniz var ve riskli haftalardasiniz zaten dinlenmeniz gerekir fazla yorulmamaniz hareket fazla etmemeniz gerekir. Kendinizi iyi hissetmediginizi soyleyin bu anlattıklarınizi esinize guzelce anlatin bence 
(279 puan) tarafından
Anlayissizlik ne zor ya. Ya triplere girersede girsin oralara gidip kendinizi sıkıntıya sokmayin evlattan daha onemli birşey yok riskede atmaya degmez bozulursa da bozulsun yapacak bisey yok
(683 puan) tarafından
ya kızım bile ser sefil olacak haa bide dağ meselemiz var dağda ailesi keçi bakıyo oraya herğun çıkılmazsa olmaz kızımı tekde gönderemem mahremiyet falan konuları sıfır kızım hayatta benden başkasıyla tuvalete gitmez eminim amcası bile der gel götüreyim
(279 puan) tarafından
Siz bu konuyu sıkıntı yapip bebişinizi de daha fazla strese sokmayin bence.  Yerinizde olsam esim köpürsede delirsede hastayim ben der yatardim. Riske atilacak sey degil bisey olsa ne olacak telafisi yokki
(683 puan) tarafından
yarın diyicem ben bu halde gelemem gecelerdir uyumuyorum evde en azından kendi düzenim yatma diyen yok iş bekleyen aş bekleyen yok
(279 puan) tarafından
Ama güzel bir sekilde soyleyin ki ailesine gitmek istemediginizi düşünmesin. Diyin ki bende cok gelmek istiyorum inan çok üzülüyorum gece oturdum agladim kendimi iyi hissedemiyorum ozur dilerim ama bu sekilde gelsemde herkese kahir olurum anca . Bunca is arasinda benle mi ugrasacaklar yatmak dinlenmek istiyorum iyi degilim cocugumuza bisey olsa napariz vicdan azabiyla. Allah korusun riske atmayalim hayatim balim aşkım kocacim diyin :))
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Buraya yazdıklarını açık açık eşine de söyle Herseyi. Halini görüyordur evde böyleysem ben köyde nasıl duracam nasıl iş yapacam daha gitmeden iş buyurmaya başladılar bebeğe birsey olursa olan bize olur de. Abart biraz o varken iyice düş yataklara. Ben de 11 haftalık hamileyim inan ben de az önce kalkıp yine bulantı ilacını içtim yatamıyorum et tavuk 2 aydır ağzıma girmedi herseyden tiksindim 2 yaşında oğluma zor bakıyorum o yüzden ben olsam gitmezdim. Kendi çok isterse gitsin sen evde kal kızınla 
(683 puan) tarafından
görüyo halimi gözü gördüğü halde habire gidecez diye üzerine basa basa söylüyo
(830 puan) tarafından
Kusura bakma ama vicdansız bayağı bu adam. Benim eşim de öyleydi ben abartıyorum sanıyordu başta sonra geçen kontrole gittiğimizde doktor çok kaybı yaşamışsın sna başka serum takviyesi verelim birkaç gün deyince eşim inandı. Gidersen de o zaman elini birseye sürme ben hamileyim hiç halim yok de çekinme bırak surat mı asıyorlar assınlar hiç oralı olma.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,121 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 553 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.
19 Ekim 2023 Aile kategorisinde Semos (386 puan) tarafından soruldu

403,433 soru

12,085,977 cevap

36,374 kullanıcı

...