Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Benmi fesat düşünüyorum
0
oy
405
göst.
19 Ekim 2023
Diğer
kategorisinde
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kaynanama eşimin teyzesi ve görümcem geldi neyse teyzesi bebeğimiz doğdugundan beri bize hiç hayırlı olsun diye mesaj felan atmamistir aramamistir kaynanama demiştir tabide esimede demesi gerekti neyse gelcez dediler bugün bebeğimde uyku saatinden biraz erken uyudu onlar geldi akşam eşimde gelmeden önce diyor ki uyandiririz neymiş teyzesi gorcekmis ya dedim ki çocuğun uykusunu niye bileyim uyandığında uyanır kimse geliyor görmek istiyor diye uyuyan çocuğumu uyandirmam dedim neyse geldiler bebeğimde uyuyordu işte kaynanam bozuldu uyuyor diye eee bu zamana kadar niye eşime dememis aramamis ben sürat ifadesinden anladım 15 ayligiz bu arada çok şükür çay ikramlık felan koydum sonra bebeğim ağladı hemen getir felan dediler bende uykusunu aldı sandım getirdim ama bebeğim nasıl ağlıyor onları görünce daha çok ağladı iç çekerek tabi ben hemen götürdüm geri karanlıkta uyutuyorum bana sarılarak emerek uyudu ama onlar sesli konuşuyor diye yine ağladı eşim hala diyor bana ver dedim çocuk ağlıyor sen diyorsun ne sonra gittiler bebeğim emiyor diye eşimde diyor neyse biz yarın gideriz annemlere yani orada görsünler diye banada imali imali konuşuyor yani ben kimse için çocuğumun rahatını niye bozayim dimi ama kızlar haksizmiyim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+6
oy
19 Ekim 2023
Gamze özçelik
(
290
puan)
tarafından
cevaplandı
ya kurban olim bacım birşeyleri abartmayın ya valla görsünler yani ne olmuş yarın uykusu olmaz severler bunda abartilacak ne var valla ya dünyanın sonumu hayırlı olsun dememiş eşine olabilir bunda ne var en ufak şeylere takilsak ooo valla
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama eşimde kırılmıştı teyzesine atıp tutuyodu hemen değişiyor ve çocuğu ağlatarak uyandirmak istiyor uykusunu bölüp değer mi yani benim sinir olduğum eşimin bana hani demedi hayırlı olsun ya göstermek mi istemiyorsun diye fesat düşündüğümü ima ediyor bende aliniyorum kendi diyordu annesine teyzem demedi ben yaninada gitmem görüşmem de diye ne oldu da bana ima ediyor işte çocuk bu ne zaman uyuycagi belli mi olur diyorum yok sanki ben bilerek uyutuyorum gibi yapıyor
19 Ekim 2023
Gamze özçelik
(
290
puan)
tarafından
yorumlandı
bak benm eltimin kızı küçük oğluma doğum yaptıgimin ertesi günü taburcu olup eve geldik eltimin kızı bebeği almak istedi eşim düşürürsn falan dedi küçük daha falan kötü niyetli demedi eltim buna sinirlendi kızını aldı ağlaya ağlaya gitti ben aradım ortalığı yatistirdim eve çağırdım gönlünü Anlasaydım da almazdım ama aldm yine birşeyleri buyuttukce kötüye gidiyor eşin zaten teyzesine kindar olsaydı emin ol çocuğu götürmezdi göstermezdi yinede sen blrsn ama uzatmaya deymz huzursuzlk olmsn eşinle
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım ben içimde kırıldım bana ima etmesine hani demedim niue böyle ima ediyon diye felan ama zoruma gitti hem kendi öyle diyip hem bana öyle laf carpitmasi sanki zorla uyutcak halim yokki küçük değil uyukusunun gelip gelmediğini biliyor bebeğim
19 Ekim 2023
Gamze özçelik
(
290
puan)
tarafından
yorumlandı
bunu sakın bı kafayla oturup konuşursunuz cnm halledrsinz RABB'İM başka dert vermesin evladınızi size bağışlasın insALLAH ama sevmek onlarında hakkı bırak sevsinler bu konuda sorun çıkartma cnm bnm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
19 Ekim 2023
❤️❤️Mrvnr❤️❤️
(
14,489
puan)
tarafından
cevaplandı
Uykudan uyanan çocuğun ne hale geldigini ben biliyorum o yüzden UYANDİRİRİZ dediklerini yazdıktan sonrasını okumadım bile,mantığa bak uyuyan çocuğu uyandırıp agucuk bugucuk yapsınlar diye huzursuz etcem.. yok ya
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım eğlencekler diye çocuk mu uyandirilir ve uykusunu alamadiginda çok ağlıyor bebeğim ve öylede oldu seslerine uyandı ve iç çekerek ağladı kuzum ya hiç uzmedim hemen geri emdirdim şarkı söylemek uyuttum en ufacık sese uyanır zaten
19 Ekim 2023
❤️❤️Mrvnr❤️❤️
(
14,489
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya yok çıldırmış millet,uykusunu alamadan kalkan çocuğun ne hale girdiğini biliyorum ben.bsnde de var 2 tane..elalem için çocuğun uykusunu bolcem .sebep? Sevecekler.. hadi canım ordan.
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bende eşime dedim uyanırsa uykusunu almış şekilde görürler zaten ne yapayım uykusu gelmiş çocuğun sabahın 6 sında uyaniyoruz yoruluyor duşta aldırmıştim rahatladı uyudu çocuk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
busrakaya080320
(
58
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana mantıklı gelmiyor eğer ki çocuğu ve anneyi düşünüyor olsaydılar uyandıralım teklifinde bulunmamaları hatta kızım cocuk uyuyormuş çok oturmayalım gec oldu madem annenlerde kalacak teyzesi yarin uyanıkken görürüz desinler sende götürürdün mutlu şekilde karşılıklı anlayış çok önemli
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
He hiç sorma ya ben oturmaları da değilim hoş gelmişler hatta sessiz olalım bile demedim eşim demesi daha doğru olur diye oda demedi uyandı bebeğim çok iç çekerek ağladı onları görünce daha çok ağladı bende hemen geri uyuttum tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle haklısın. Milletin eğlencesi için ben niye yavrumu uykudan uyandırayım. Çok görmek isteyen emek verip sonra tekrar gelir
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
Yada daha erken gündüz gelebilirler di ama akşam zaten cocugin uyku saati
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
cevaplandı
15 ay olmuş bebek görmek yeni aklına gelmiş bi de uyandıracaklar. Uyuduğu yerde sessizce bakıp çıksınlar. Uykuyu alamayan çocuk sadece anneye eziyet sanki kendileri yaşamamış da bilmezler gibi.. İmaya falan takılma ver eşine götürsün yarın görsünler bişi olmaz o.
19 Ekim 2023
Abcdefkjlmn
(
254
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani canım birde çocuğun uyku saati akşam yani gunduzde evdelerdi gelebilirler di sonuçta aynen canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kayınvalidemlerdeydim o zaman kızım 7 aylık filan çocuğu görmek için misafir geldi. Uyumaz uyumaz o günde uyuyacağı tuttu. Bir yatırdım 8de deliksiz uyudu. Kayınvalidemler misafirler görsün diye çocuğu uyandıralım filan dedi. Uyuyan çocuk uyandırılır mı? Yapıcak bir şey yok kendi uyanmak istediğinde uyanır zaten başka zamana görürler artık dedim uyandırtmadım. Uyuyan çocuğu sırf başkaları görsün diye uyandırmak kadar saçma bir şey yok yemin ederim. Evcil ****** mı biblo filan mı bu görmek için alıp önlerine getiricem sırf oynasınlae gülsünler diye. Karşıyım böyle şeylere.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2023
Birbalannesi
(
16,598
puan)
tarafından
cevaplandı
Dilim biraz sivridir benim oturun çay demyeleyelim sohbet edelim uykusunu alınca uyanır seversiniz 15 ay beklediğine göre biraz daha bekleyebilir derdim :) kayinvalidemler bize geldiğinde de aynısı oldu uyuyordu uyandırma muhabbetinde kendisi uyanirsa seversiniz uykusunda iken kaldırırsanız mizmızlanır susturamazsınız dedim beklediler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendine dert mi ariyosun canım sen de. Götür sevsinler ne olacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
44
cevap
896
göst.
Ben mi fesat düşünüyorum yoksa haklımıyım?
15 Şubat 2021
Diğer
kategorisinde
Ceyda. 13
(
19
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
0