kızlar evlilik meraklısı Bi arkadaşım var, bu arkadaşımın evli çiftlere özentisi büyük ama şöyle sürekli ya başka kızlar evlendi benim niye düzgün ilişkim yok neden evlenemiyorum diye yakınıyor. oysaki daha yaşı 23 önünde koca Bi yol var. o kadar sabret Allah nasibini önüne çıkarır dememe rağmen, senin evliliğin gibi evlilik istiyorum kocam seninki gibi olsun, evlenince senin kadar rahat olmak istiyorum neden olmuyor deyip isyan ediyor. ben gurbetteyim ona tlf dan öğüt vermek dışında pek bişiy yapamıyorum. Geçen gün beni aradı hacıya hocaya inanır mısın dedi, dedim hayır Rabbim'e veonun indirdiği kitaba dualara inanırım dedim. dediki hocaya gittim neden kısmetim kapalı diye falan. ondan sonra ki gün illa size gelecem diye tutturdu. aynı gün gelip aynı gün gitmek istiyor. Ve yasaklar olduğu için en fazla 3 saat yanımda durabilecek çünkü farklı şehirlerdeyiz. 2 saat için gelme dedim yok illa gelecem diye tutturdu. aylarca yalnızdım hiç gelmedi şimdi 2 saatlik için gelmek istiyor . Ve nedense cinci hocaya gittiği için çok korktum. kimseye güvenmiyorum. ya bana bişiy yatırdıysa diye korktum. gelmede diyemiyorum napıcam akıl verin