0 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,484 puan) tarafından

Kızlar kızım 1.5 yaşında. Doğduğundan beri salliyorm nerdeyse. Nerden alıştırdm ettm. 2. Çocuğu kızım 3 yaşına gelince düşünüyorum nasipse. Ama asla sallamam diyorm yani inşallah  :)) artk ayaklarm ağrıyor sallamaktan.  Birakcam yatağına kendi uyusun. Bu bir. İkinciside kesinlikle uyku düzeni oluşturmak uyku eğitimi vermek. Ama tabi böyle acımasızca değil. Üçüncüsü ve her mama veren annenn eminim içinde uktedr. Sütüm yetmiyor psikolojisine girmemek. Kızım 6 ay emdi ve Doğduğundan beride mama içti Sütüm yetmedi. Göğsüm yara oldu emzirmeyi hiç istemedm sonra Sütüm az gelmeye başladı. Bende mama verdim. Yani bunu içimde aşamiyorm. Bazen uyku arasında mama diyor. Hani ac desen değil uyumadan önce uyuyor. O kadar üzülüyorum ki. Emzirebilseydm diyorm emzirirdm . O yüzden kesinlikle bu psikolojiye girmeyi düşünmüyorum. Benm yapmam dediğim şeyler bunlar kızlar..sizin nelerdir..??

26 Cevaplar

0 oy
(18,260 puan) tarafından
Birincide  de yapmadım çok baskıya rağmen yapmadım ısrarla kayinvalidem eşim emzik ver diye başımın etini yediler vermedim ikinci de olsa yine vermem :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sallamiyorum,

mama vermiyorum ilkinde sutum oldugu halde yetmiyor zannedip mama vermistim olan sutum de gitmisti,

Sessiz odada uyutmuyorum genelde bizim oldugumuz odada ana kucaginda pusette falan uyuyo sese alissin diye 
0 oy
(1,667 puan) tarafından

Asla mama vermezdim oğlum dört ay tek emdi o da yalandan bir defa meme emiyosa üç defa da mama yerdi şuan ki aklım olsa asla biberon ve mama evime koymam tabi oğlumun doğduğu zaman ki gibi sütüm olursa o kadar çok içimde kaldı ki emzirememek hâlâ hasta oldu mu kendime kızıp nefret ediyorum kendimden:'(

0 oy
(2,296 puan) tarafından
Birde yaptım. Aynısını dedim. Sonra ikiz olunca annem kayınvalide beraber baktım. Onlarda alıştırdı sağ olsun sallamaya. Daha düşünmüyorum sürpriz olmazsa
0 oy
(931 puan) tarafından
Bende sallamak istemiyordum 1 yaşına kadar salladım sadece baktım her zaman böyle olmuyor özellikle de yolculuk yaparken yere uzandım gelip gidip emdi uykusu gelmeye başladı hiç kalkmadım bile bir baktım yanımda uyumuş kalmış tabi emziğin de çok etkisi oldu iyi ki de emzik verdim 2 aylıkken alışırdim çünkü kolikti sürekli sallanmak istiyordu şuanda da arada bir sallıyorum o da bir yere gidince öyle yatamıyorum 
0 oy
(14 puan) tarafından
1.yi yaptim 2.cocugu yapmam net :) 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 591 göst.
0 oy
11 cevap 256 göst.
0 oy
28 cevap 875 göst.
+1 oy
4 cevap 81 göst.