Kızlar kızım 1.5 yaşında. Doğduğundan beri salliyorm nerdeyse. Nerden alıştırdm ettm. 2. Çocuğu kızım 3 yaşına gelince düşünüyorum nasipse. Ama asla sallamam diyorm yani inşallah ) artk ayaklarm ağrıyor sallamaktan. Birakcam yatağına kendi uyusun. Bu bir. İkinciside kesinlikle uyku düzeni oluşturmak uyku eğitimi vermek. Ama tabi böyle acımasızca değil. Üçüncüsü ve her mama veren annenn eminim içinde uktedr. Sütüm yetmiyor psikolojisine girmemek. Kızım 6 ay emdi ve Doğduğundan beride mama içti Sütüm yetmedi. Göğsüm yara oldu emzirmeyi hiç istemedm sonra Sütüm az gelmeye başladı. Bende mama verdim. Yani bunu içimde aşamiyorm. Bazen uyku arasında mama diyor. Hani ac desen değil uyumadan önce uyuyor. O kadar üzülüyorum ki. Emzirebilseydm diyorm emzirirdm . O yüzden kesinlikle bu psikolojiye girmeyi düşünmüyorum. Benm yapmam dediğim şeyler bunlar kızlar..sizin nelerdir..??
Asla mama vermezdim oğlum dört ay tek emdi o da yalandan bir defa meme emiyosa üç defa da mama yerdi şuan ki aklım olsa asla biberon ve mama evime koymam tabi oğlumun doğduğu zaman ki gibi sütüm olursa o kadar çok içimde kaldı ki emzirememek hâlâ hasta oldu mu kendime kızıp nefret ediyorum kendimden
410,440 soru
12,344,970 cevap
39,990 kullanıcı