0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (2,387 puan) tarafından
Oğlumun ağzı çok bozuldu nasıl nerden öğrendi bilmiyorum da ama küfür olduğunu biliyor ve bunu şaka sanıyor iki kelimesinde biri küfür kafayı yicem ne yaparsak yapalım unutmuyor 

6 Cevaplar

0 oy
(10,363 puan) tarafından
Etrafında amcası dayısı yâda gencler küfür ediyosa ya onlardan duydu yada izlediği videolardan benim kardeşlerimde öğretmişti oğluma üzerine düşmedim unuttu :D benim komigime gidiyordu:D ama ortam içinde söylerse insan çok utanır 
(2,387 puan) tarafından
Cnm benimde komiğime gidiyordu ilk zamanlar şimdi milletin içinde senin a... koyimmm diyor tövbe yarabbim ben ne kadar iyi olsun istedikçe çocuk kafayı yedi
(10,363 puan) tarafından
Ooooo yok bizim ki o kadar büyük küfür değildi p iç  diyodu bide şer.efsiz. diyodu. Unutturmaya çalış üzerine düştükçe inadına yapar
-Reklam-
0 oy
(851 puan) tarafından
Benim kızım da Bi kere küfür etti nerden duydu bilmiyorum 4 yaş bizim de küstüm Bi süre konuşmadım yanlış Bi şey olduğunu anlattım sonra babası ile anlaştık babasi Bi şey anlatırken oha dedi sonra babasına Bi kaşık biber verdim kötü söz söylenlere ceza bundan sonra diye o günden beri duyamadım Bi daha 
(2,387 puan) tarafından
Cnm eşim de yaptı yok inada bindirdi işi şimdi de alışkanlık hale getirdi olana bıtene herşeye küfür ediyor bu ya
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Erkek kardeşim 2 yaşında kreşe başladı annem çalışmaya dönecek diye okulda küfür etmiş öğretmeni annemi aradı söyledi annem kreş çıkışı almaya  gittiğinde öğretmene aaaa kreşten öğrenmiştir diye öğretmen kardeşimin sınıfında böyle akıcı konuşma olmadığını suya bile bu diyenler oldıolduğunu söylemişti sonra ortaya çıktı ki trafikte annemden babasından duyduğu küfürleri söylüyor annem küstü konuşmadı ve yanlış olduğunu söyledi bir daha etmedi şimdi 8 yaşında PlayStation oynarken eder efeeeee diye bağırmamız yetiyor korkmasına
0 oy
(10,019 puan) tarafından
Benimki tam konuşamıyor.yeni yeni cumleleri var ve 4 yaşında ama benimki el hareketleri cekiyo alsana diyo ne kdr kizdiysam konustuysam söz diyip gene yapıyor 
(2,387 puan) tarafından
Benim ki de annem özür dilerim diyor yine yapıyor kafayı yicem bu çocuk yüzünden az kaldı
(10,019 puan) tarafından
Vala çok taktım şimdi salmisim dinlemiyo nede olsa. Birde öğretmenine el hareketi çekmiş çok utandım
(2,387 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum cnmm cidden bilmiyorum
0 oy
(5,390 puan) tarafından
Etrafında küfür eden var mı dayısı olur amcası olur ya da parkta kapmıstir simdi kucucuk cocuklarin agzinda kufur 
(2,387 puan) tarafından
Cnm eşim trafik te bir sinirle söyledi bu duydu ondan sonra artık izlediği videolar mi desem yoksa başka birinden mi duydu bilmiyorum acayip küfür ediyor yapma etme yavrum dedikçe daha çok bağırıyor daha çok ediyor
0 oy
(132,372 puan) tarafından
evde ailede ediliyosa ogrenir kuzey subatta 4 yasa gircek sadece sinurlendinde suuuuusss diye bagiriyo☺️
(2,387 puan) tarafından
Ya benım oğlan da şubat doğumlu Şubat'ta 4 olacak işte şimdi herşeyi biliyor anlıyor bildiğin kocaman çocuk eski halinden eser yok
(132,372 puan) tarafından
kuzeyde herseyi bikir ama asla argo bilmez hayatta kimseden duymadi o yuzden suuuuss der sadece ☺️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 187 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Niyeki (90 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 118 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,182 göst.
0 oy
14 cevap 411 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,387 puan) tarafından soruldu

409,228 soru

12,299,390 cevap

38,400 kullanıcı

Kategoriler

...