0 oy
59 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaşlar susuz kavanoz fasulye konservesi yapicamda  kapaklarını kapatmadan içine tuz atiliyomu ve kazanda otun ateşinde kaç saat kaynaması gerekiyo yardımcı olabilecek var mı 

1 cevap

0 oy
(643 puan) tarafından

Ben yaptığım tarifi vereyim

 Fasulyeleri doğrayıp ocağa koyuyorum biraz sıvı yağ koyup kavuruyorum 

Sonra domatesleri koyuyorum. Biz fazla domatesli yemeyiz göz kararı.  Tuzunu atıyorum 

İkisini de iyice kavuruyorum domates soluyo fasulye de sararmış gibi olunca kavonozluyorum 

image

(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
24 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 622 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (350 puan) tarafından soruldu

410,782 soru

12,360,832 cevap

41,488 kullanıcı

Kategoriler

...