0 oy
38 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaşlar susuz kavanoz fasulye konservesi yapicamda  kapaklarını kapatmadan içine tuz atiliyomu ve kazanda otun ateşinde kaç saat kaynaması gerekiyo yardımcı olabilecek var mı 

1 cevap

0 oy
(636 puan) tarafından

Ben yaptığım tarifi vereyim

 Fasulyeleri doğrayıp ocağa koyuyorum biraz sıvı yağ koyup kavuruyorum 

Sonra domatesleri koyuyorum. Biz fazla domatesli yemeyiz göz kararı.  Tuzunu atıyorum 

İkisini de iyice kavuruyorum domates soluyo fasulye de sararmış gibi olunca kavonozluyorum 

image

(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
1 Şubat 2023 Aile kategorisinde Evrim.34 (486 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 418 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bsmllah (228 puan) tarafından soruldu

380,617 soru

11,396,010 cevap

34,913 kullanıcı

...