Bacım sen çocuk hastanesine git seni korkutmak istemem ama sen yinede git bacım inşallah bir şey çıkmaz çocuk dahiliyesi var oraya git sen. ben şimdi sana bir olay anlatacağım kesinlikle aklına kötü bir şey gelmesin kontrol amaçlı götür Kendini kasma benim oğlum o zamanlar 9 aylıktı ishal ve ateşlenme Bir hafta boyunca oldu ve ayrı mesele vücudunda döküntülerde olmuştu en sonunda mukuslu kanlı ishal oldu İzmir'de oturuyorum normal devlet hastanesine götürdüm bir şey anlamadılar dediler diş çıkartıyorduk da o yüzden Ama benim bebeğim Bir rahatsızlık olduğunu anlıyorum sonradan bizi doktorumuz Behçet uz'a yönlendirdi de gidin dedi acile gittik Orada Cumartesi günüydü oradaki stajyer doktorlar falan baktı bir şey anlamadılar onlar Neyse hafta içi oldu çarşamba günü gittik çocuğumu dahiliye bölümüne aldım her şeye baktılar dahiliyede dedi ki Benlik bir durum değil dedi ama böbreğinde çocuğun dedi bir şeyi var dedi bir onun nefrolojiye gösterin yönlendiriyorum ben dedi sizi o gün içinde nefroloji ile gittik mi gittik Neyse çocuk çişini yapamıyor akşama kadar bekledik Doktor dedi ki yaparsa acile bırakın tahlilleri orada yapılsın Tamam dedik ve gittik aradaki 3 gün geçti bizi aradılar Sibel hanım neredesiniz kaç gündür size ulaşmaya çalışıyoruz çocuğunuza böbrek yetmezliği var Acilen hastaneye getirmeniz gerekiyor benim bebeğim ölümlerden döndü diye bize girecekti son nokta artık o kadar her şeyden tedirgin oluyorum ki Ama çok şükür Şimdi çok iyi 2,5 yaşında O yüzden yine de sizi daha iyi doktorları gösterin çocuğunuz