0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlaar kızlar kramplar, vajina kemiği ağrısı, dizlerim, sırt göğüs kafesi ağrısı her türlü ağrı var :'( çatlamak patlamak üzereyim sizlerin nasıl geçiyor? Uyuyamıyorum da :ermm: Naz niyaz gibi oluyor belki ama gerçekler.. 

6 Cevaplar

0 oy
(13,723 puan) tarafından
Sağlık kavuşun inşallah ☺️♥️

30+5 olduk biz şükür şimdilik bi şey yok 
tarafından
Amin siz de inşallah ❤️
Of bu haftaya kadar kuş gibiymişim meğer:))
(13,723 puan) tarafından
Yolun sonu görünüyor canım
tarafından
Öyle canım az kaldı ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Rabbim hayırla kucagina almayı nasip etsin. 

Biz de 35+5 olduk hamd olsun. Bende de bu son zamanlarda basur çıktı maalesef. Oturamiyorum baskı uyguluyor bebek.zaman zaman çok enerjigim bazen de başımı yerden kaldıramiyorum..ama hamileliğim boyunca son 10 gündür sadece güzel uyku uyuyabiliyorum suanlik. 
tarafından
Ne kadar güzel maşallah, ben 9 ay olacağız Allah'ın izniyle hiç uykumu tam olarak alamıyorum. Tuvalete kalkmaktan :( O bitiyor vajina kemik ağrısı ayrı uykularımı kaçırıyor yine de şükür halimize. Rabbim süreci hayırlı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah ❤️
(1,080 puan) tarafından
Amin amin inşeallah. Ben de kemik ağrısı fark ettim yer yatağında yatarken oluşuyordu. Sonra yatağa geçince düzeldi.
Şimdiye kadar benim hiç rahat uykum olmadı. Ama bu son 10 gündür rahatım ben de işte.
tarafından
Evet nedenini anlayamadım ama yer yatağında çok kötü oluyor bir de uzun süre aynı şekilde oturunca kalktığımda kötü oluyorum :((
(1,080 puan) tarafından
Dikkat et yer yatağında imkanın varsa yatmaya çalış. Farkettim gerçekten kemik ağrısı ondan dolayı oluşmaya başladı. Son zamanlar Rabbim hayırlı şifalar nasip etsin. Az kaldı bak
tarafından
Amin ☘️ sizin doğumunuz ne zamandı
(1,080 puan) tarafından
Ben şuan 35+6 oldum. Uygulamaya göre 20 Kasım görünüyor ilk gebeliğim benim de.
tarafından
Anladım sağlıklıca hayırla kavuşun inşallah yavrunuza. Benim plesantam öndeymiş tam kapatmamış ama yine de normal doğumda sıkıntı olabilirmiş ondan sebep 39+0 da sezaryen düşünülüyor bakalım. Rabbim her şeyin hayırlısını versin, en son bacaklarına da 2 hafta geri dedi Allah sağlık versin yavruma umarım hepimiz sağlıklıca kavuşuruz❤️
(1,080 puan) tarafından
Amin inşeallah. Kendini toparliyorlar. Bana da iki hafta kafası önden gidiyor denildi. 1cm boyu kısa dedi. Kafası büyükmüş. Bana doğum ile ilgili henüz bişey denilmedi.
Sizinkinin cinsiyeti ne
tarafından
Bizim de kafasına bu haftalara kadar büyük diyordu en son uyumlu dedi bacaklarına kısa dedi. Cinsiyeti erkek
(1,080 puan) tarafından
Hayırla gelsin ☺️
0 oy
(1,295 puan) tarafından
32+3 saydığın tüm ağrılar mevcut bende olucem artık neredeyse
0 oy
(7,792 puan) tarafından

40 olacam doguramadim gitti 2 gündür yürüyemez hale geldim :ermm:

tarafından
Sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Allah yardımcınız olsun :(
(7,792 puan) tarafından
Amin inşallah sizde çok sağolun ♥️
tarafından
Vallahi gözüm seni aradı posta baktim seni buldum senin kiz çok nazlı çıktı beee emoş ☺☺☺
(7,792 puan) tarafından
Ayy valla öyle oldu yaa ☺️☺️ eşime demiştim benim normalim yok buda kesin geç olur diye öyle oldu jsjsj bir erken doğum bir düşük buda geç ☺️☺️☺️
0 oy
(32 puan) tarafından
Sandıkların hep var maşallah bende de 35+1 olduk :)) karnim düştü iyice onun ağrıları bide bazen çıkacak yerinden sanıyorum oyle agri giriyor alt tarafa :D
0 oy
(2,265 puan) tarafından
ay ben bunları temmuz Ağustos sıcağında yaşadım zordu valla 1 ay oldu dogum yapalı her şey olmamış gibi geçiyor canm

sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️
tarafından
İnşallah Allah razı olsun. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor insana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1bebekannesi (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu

408,537 soru

12,275,594 cevap

37,735 kullanıcı

Kategoriler

...