Teşekkürü kendi üzerime alıyorum kurgucum ☺️❤️❤️☺️☺️ asık ben sana teşekkür ederim her zaman her şekilde destek olduğun (olduğunuz) için ❤️☺️
Onun haricinde burası bana sadece 4.484 puan kattı
Ebruyu tanidim burdan Melek' i tanidim Berivan i tanidim Kubrayı tanidim Whatsappdan gorustuklerim bu 4 lu Burdan burada konustiklarim
Burası bana bol beddualar bol hakaretler kendi Bi şey sanan insanlar kazandırdı gözünde beni çok büyüten insanlar ))))))
Gormedende sevilmenin sevmenin mumkun oldugunu en guzel sekilde anladim.❤❤ ha birde inan canim burasi şükrümu dahada artırdı. Gercek hikayeler okuyoruz ve bir cok kisiye gore ne kadar sansli oldugumu goruyorum. Elimdekilerin kiymetini biliyorum ve daha cok yuvama sarılıyorum.
Her ne kadar aldatma postlarini okudukca durdukyere eşimden suphelensemde, GB larimi catir catir yesende seviyorum seni hamile sohbet
Evi temizleyemiyorum, kocaya vakit ayıramıyorum,
Seni ve senin gibi güzel.yürekli insanlar tanıdım daha ne olsun ama Birgül gidersem kimse ağlamaz arkamdan biliyorum unuturlar hemencecik
Ne güzel yazmışsın öyle cnm aynı düşüncelerdeyim yüzünü görmediğim sesini duymadigim insanlar kendi arkadaslarimdan daha iyi daha samimi
Seninle pek konuşmuşlugumuz yok ama kanımın kaynadıgı insanlarn arasndasn burda ❤️❤️❤️
Ayrıc cok da güzel yazmsn
Bilmediğim bir çok konu hakkında fikir sahibi oldum ve birçok güzel insanla tanıştım
1,493,040 soru
24,395,281 cevap
349,699 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın