Yeni ev aldık kaynanam temizlik çıkarttı ev kaldı benim öyle hamileyim tutturdu benim evi temizle öyle ağlıyorki eşim halıları yıkıyor annesinin benim ev havada kapıyı kilitledim acelesi varmis gibi onun evi temizliyoruz
Beni sinir sistemi bozuldu diyorum bak ben yapamam temizlik halifilexs yikiyamam ya bebeğine bişey olur gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar dedi ben ben çıldırdım masaya alyansimi koydum ya burdan gideceğiz ya ben gidiyorum 11 aylık evliyim bitiyor evlilik
Eşim taktı evimize geldik beni eve bıraktı akşama kadar gelmedi ben tek başıma elektirik yok su yok kaldım evde eşim geldi hakkım haram zıkkım olsun dedim Allah cikartsin ben bunu yanınıza koymam
Görümcem ev aldı gün geldi devran döndü bu yanına gidecek temizliğe götürecek adam yok eşim izin almış uyanıklar annesini götürecek yardıma eğer götür evliliği bitiririm dedim alyansi bıraktım masaya bir ağladım ben temizlik yapacağım aynı kaynanam gibi görümcem dört gözle ana bekliyor ben gelemmem anne acil isim var dedi akşama kadar evde oturdu benimde burnumdan geldi ama getirdim görümcem aradı evine yerleşti abamla evimi yerleştirdik tek canına ne zor olmuştur ay dedim he benim anam gelemedi surdan şuraya dedi kısmet kader dedim yapacak bişey yok dedim hiç pişman değilim yine osla yine yaparım